Zlodej sa vlámal do domu kde neboli jeho majitelia. Keď náhle niečo počul za chrbtom, zažil ten najväčší šok!

Smiech je zdraviu prospešný a my sme sa o vás rozhodli postarať! 🙂 Nevieme, či poznáte tento príbeh, ale sme si istí, že sa zaručene zasmejete:

Zlodej si vybral krásnu a veľkú vilu. Čakal niekoľko dní, až sa naskytla príležitosť – majitelia nasadli do auta a odišli. Skúsený zlodej nemal žiadny problém vypnúť alarm a dostať sa dovnútra. Zapol baterku, porozhliadol sa, keď za chrbtom počul pokojný hlas: „JEŽIŠ sa pozerá.“

SOURCE: PIXABAY

Vydesený sa otočil, ale nikoho nevidel. Pomyslel si, že je na takúto prácu už starý a mal by s tým možno prestať. Už sa ale dostal dovnútra, a tak si nemohol nechať ujsť príležitosť. Keď šiel k nábytku, znovu počul tajomný hlas, ale dôraznejšie: „JEŽIŠ sa pozerá.“ Vydesený začal hľadať majiteľa hlasu a svietiť všade po izbe. Podarilo sa.

SOURCE: PIXABAY

Uvidel, že je to len obyčajný papagáj, ktorý ho sleduje. Zasmial sa a podišiel k nemu. Papagáj sa slušne predstavil: „Som Mojžiš, papagáj.“ Lupič sa teraz pobavene zasmial a spýtal: „Ktorý normálny človek pomenuje svojho papagája Mojžiš?“. Papagáj odpovedal:

SOURCE: PIXABAY

„Ľudia, ktorých doberman sa volá Ježiš.“

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zlodej sa vlámal do domu kde neboli jeho majitelia. Keď náhle niečo počul za chrbtom, zažil ten najväčší šok!”