Matovič vyriešil geniálnym spôsobom svoje dlhé vlasy. Nechal sa ostrihať 11-ročnou dcérou

Mnoho Slovákov je z aktuálnej situácie naozaj zúfalých, v čom im nepomáhajú ani zatvorené kaderníctva a iné obchody či služby.

Premiér Slovenskej republiky, Igor Matovič, sa však na sociálnej sieti pochválil novým účesom, kvôli ktorému dokonca nemusel navštíviť klasického holiča.

Aj napriek prvotnému pobúreniu mnohých Slovákov, Matovič priznal, že ho ostrihala jeho 11-ročná dcérka Klárka. V príspevku na sociálnej sieti píše:

,,Takto vyzerá hrdý tatko, ktorý sa večer dal ostrihať svojej 11-ročnej dcérke Klárke … s nožničkami na papier.“

 Matovič si však uvedomuje, že tento spôsob strihania je tak trochu bláznivý a kopa „múdrosráčkov “ ho bude odsudzovať. Premiér si však myslí, že to bol geniálny nápad.

Matovič prezradil: ,,Ale radosť dievčaťa, ktorá predtým strihala nanajvýš bábiku stála za to. A Emmanuel to dnes tiež určite pochopí, lebo je normálny … a inak – všetci v lietadle hovoria, že ako zo salóna. „

Zdroj: Facebook/ Igor Matovič

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matovič vyriešil geniálnym spôsobom svoje dlhé vlasy. Nechal sa ostrihať 11-ročnou dcérou”