Spôsob, akým máte prekrížené ruky, vie veľa napovedať o vašom charaktere a živote. Čo vyšlo vám?

Chcete človeka lepšie spoznať? Pozrite sa na to, ako prekrižuje ruky! Vedci veria, že aj toto je jedným z ukazovateľov, ktorý o vás vie mnoho povedať.

Ľavá ruka hore

Ste intuitívny človek, ktorý počúva svoj vnútorný hlas. Dokážete odhadnúť, čo si ľudia myslia alebo cítia ešte skôr, ako sa pred vami otvoria.

Ste neuveriteľne kreatívny človek, ktorý premýšľa inak ako väčšina ľudí vo vašom okolí. K problémom pristupujete opatrne, vďaka čomu máte možnosť vidieť to, čo iní prehliadli.

Váš partner v manželstve je vždy šťastný, vo vašom vzťahu vládne harmónia a vzájomné porozumenie. Vyžaruje z vás teplo a láskavosť, čo k vám láka mnoho ľudí.

Pravá ruka hore

Ste pragmatik, ktorý sa rád pozerá na veci logicky a nedovolí svojím pocitom, aby mu zatienili zrak. Pred rozhodnutím si dôkladne analyzujete príčiny problému.

Vaše vtipy sú neraz sarkastické, no vždy zábavné. Klamstvo si dokážete vymyslieť v priebehu niekoľkých sekúnd.

Ste mimoriadne priebojný a vždy sa snažíte dosiahnuť svoj cieľ. Vaše ľúbostné záležitosti sú doplnené o intelektuálne kontakty.

Je vidieť zápästia obidvoch rúk

Ste sebavedomý a máte kontrolu nad svojím životom. Disponujete aurou moci, ktorá motivuje ľudí, aby sa na vás obrátili.

Ste vodca, dokážete brať do úvahy pocity a názory iných ľudí, vďaka čomu dospejete k optimálnym riešeniam.

Ste neuveriteľne sympatický človek, najmä vďaka svojmu úprimnému a čestnému správaniu – hovoríte pravdu s láskavosťou, čo u mnohých ľudí spôsobí, že vás začnú rešpektovať.

Vo vzťahu ste ten iniciatívnejší. Snažíte sa, aby ste zostali v kontakte s ľuďmi, na ktorým vám záleží. Niet preto divu, že ste človekom, ktorý sa môže popýšiť dlhodobými a plnohodnotnými vzťahmi.

Existuje aj 4 typ, ktorý je pomerne zriedkavý – zápästia rúk nie sú viditeľné

Títo ľudia sú introverti a uprednostňujú pokojný život. Často sa zaujímajú o šťastím iných ľudí a neraz sa zapájajú do charitatívnych činností.

Našli ste sa v týchto charakteristikách?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Spôsob, akým máte prekrížené ruky, vie veľa napovedať o vašom charaktere a živote. Čo vyšlo vám?”