Za Pellegriniho vyjadrenia o vakcinačnej kampani si vyslúžil kritiku. TOTO mu odkázal otec Mareka Hamšíka!

Koncom januára 2021 rozbehlo ministerstvo zdravotníctva vakcinačnú kampaň s názvom “Vakcína je sloboda”. Do kampane sa zapojilo mnoho známych osobností ako napríklad prezidentka Zuzana Čaputová, Prezident Slovenského červeného kríža Viliam Dobiáš či  profesor Vladimír Krčméry.

Okrem iného sa v kampani objavili aj mená známe zo slovenského showbiznisu ako Adela Vinczeová, Kamila Magálová ale aj Ondrej Kandráč. Bývalý premiér Peter Pellegrini sa tak počas uplynulého týždňa vyjadril, že do kampane boli ľudia nasadení za honorár a boli aj prednostne zaočkovaní.

Za svoje obvinenia sa už ospravedlnil no to nezastavilo zainteresovaných adresovať mu tvrdé slová kritiky!

 

 

Ospravedlnenie nepomohlo

“Ospravedlňujem sa všetkým, ktorí moju dnešnú kritiku vakcinačnej kampane pochopili ako útok. Naopak – veľmi si vážim každého, kto sa či už v nemocniciach, vakcinačných centrách alebo prostredníctvom osvety zapája do boja s koronavírusom.

Priznávam, že som nemal úplný prehľad, kto všetko v kampani účinkuje a navyše som mal mylnú informáciu, že sa tak deje za honorár a že jednotliví aktéri boli prednostne zaočkovaní,” napísal na svoj Facebook Pellegrini. Kritike sa však nevyhol, keďže k obvineniam sa ako prvá vyjadrila herečka Kamila Magálová.

Ta priznala, že kampane sa nezúčastnila za honorár a na svoju vakcínu poctivo ešte čaká.

 

Ospravedlňujem sa všetkým, ktorí moju dnešnú kritiku vakcinačnej kampane pochopili ako útok. Naopak – veľmi si vážim…

Uverejnil používateľ Peter Pellegrini Nedeľa 31. januára 2021

 

 

Robia to s úctou pre dobro ľudí

Po Magálovej si však Pellegriniho vzal “na paškál” aj otec úspešného futbalistu, Richard Hamšík. Jeho syn, Marek Hamšík, sa takisto stal tvárou vakcinačnej kampane a aj preto sa však nie len svojho syna zastal.

“Tento pán, ktorého “hviezda svieti” len na malom Slovensku, si dovolí brať do huby ľudí, ktorí preslávili Slovensko na celom svete !!!!!

On, ktorý sa vozí za štátne peniaze na súkromné účely, ide ohovárať osobnosti, ktoré s úctou a radosťou niečo spravia pre dobro ľudí na Slovensku. Samozrejme bez nároku na honorár !!!” napísal rozhorčene na svoj Instagram. 

 

Zdroj: instagram.sk/richardhamsik

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Za Pellegriniho vyjadrenia o vakcinačnej kampani si vyslúžil kritiku. TOTO mu odkázal otec Mareka Hamšíka!”