3-ročné dievčatko pomohlo mamičke porodiť. Toto povedala, keď bolo po všetkom…

Nasledujúci príbeh sa odohral v dome ženy, u ktorej sa spustil pôrod skôr, ako by chcela. Po tom, čo sa jej pokazila elektrina a vypli sa všetky svetla, uvedomila si, že sa do nemocnice nestihne dostať, a tak si musela zavolať  rýchlu pomoc. Prišiel však len jeden záchranár.

Vzhľadom na to, že v dome bola tma, ženina dcérka musela asistovať pri jej pôrode. Trojročnému dievčatku povedala, aby svietila baterkou, kým ju záchranár odrodí. Katya urobila všetko tak, ako jej zdravotník nakázal.

Austin Steinbach/Reddit

Nakoniec prišiel na svet je mladší braček.

Záchranár ho jemne poťapkal po zadočku a položil ho na chrbát. Dieťatko začalo plakať a dievčatko ho po celý ten čas sledovalo akýmsi začarovaným pohľadom.

Sarah Beebe Photography

Záchranár dievčatku poďakoval a opýtal sa jej, čo si myslí o tom, čo práve videla. Dievčatko sa na neho pozrelo svojimi veľkými modrými očami a nevinne povedala:

„Nemal tam vôbec ísť! Dajte mu ešte raz po zadku!“

Logické, však? 🙂

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “3-ročné dievčatko pomohlo mamičke porodiť. Toto povedala, keď bolo po všetkom…”