Kaderníčky bijú na poplach. Svoje služby chystajú obnoviť už 15. apríla

Asociácia služieb v odvetví skrášľovania na tlačovej konferencii uverejnila informáciu, podľa ktorej sa viacerí kaderníkovia, prevádzkovatelia manikúr či pedikúr chystajú otvoriť brány svojich služieb pre všetkých otestovaných zákazníkov.

Predstavitelia asociácie to prezradili na základe nepriaznivého vývoja koronavírusu a opatrení na Slovensku.

Kaderníčky sú už vyše roka obmedzované vo výkone svojho povolania.

Prevádzkovatelia kaderníctiev, manikúr a pedikúr sa svoje služby chystajú opäť. poskytovať už od 15. apríla 2021. Asociácia potvrdila, že otvoria za sprísnených hygienických podmienok a od zákazníkov budú požadovať negatívny výsledok platného testu.

Karolína Volkov, prezidentka Asociácie služieb v odvetví skrášľovania, potvrdila:

„Ak s nami nikto nebude aspoň diskutovať, 15. apríla otvoríme naše prevádzky. Otvoríme tí, ktorí s tým súhlasia, nútiť nikoho nebudeme.“ 

Slová riaditeľky asociácie potvrdil aj Polat Elalmis, jeden z nespokojných kaderníkov, ktorý dodal, že situácia je pre nich nezvládnuteľná a mnohí z nich nemajú z čoho žiť.

Ak súhlasíte s otvoreným prevádzok kaderníckych a iných skrášľovacích služieb, podporte ich podpísaním petície za otvorenie ich prevádzok. Petíciu môžete podpísať tu.

Zdroj: tvnoviny.sk, peticie.com

foto: https://www.instagram.com/p/CInv4HWJ1Eg/

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Kaderníčky bijú na poplach. Svoje služby chystajú obnoviť už 15. apríla”