Poslankyňa z OĽaNO si odbehla na dovolenku do Dubaja. Obhajuje sa tým, že sa nejde pretŕčať na internete a chce si iba oddýchnuť!

V rámci pandémie si v súčasnom období naozaj prechádzame naozaj ťažkými časmi. Počty úmrtí ale aj nakazených rastú a opatrenia sa opäť sprísňujú.

Mnoho ľudí prišlo o prácu a zažíva existenčné problémy. No aj napriek tomu všetkému na sociálnych sieťach často vidíme, že si niektorí užívajú dovolenku v zahraničí.

Veľkú kritiku utŕžila aj Dominika Cibulková, ktorá sa najprv neoprávnene prednostne zaočkovala a teraz si užíva dovolenku na Maldivách.

Na dovolenku si v tomto čase odskočila aj poslankyňa z kabinetu OĽaNO.

 

Romana Tabak tak včera na svojom Instagrame pridala fotografiu s popisom: “Letela som do Dubaja ale nie som v Dubaji!”.

V ďalšom príspevku vo svojom Príbehu tak vysvetlila, že dovolenku si načasovala v súlade s harmonogramom NR SR aby nevymeškala žiadnu schôdzu či stretnutie výboru.

Prizvukovala, že prísne bezpečnostné a hygienické opatrenia, ktoré platia všade vo svete však dodržiava. 

 

Zdroj: instagram.com/romanatabak

 

Išla si oddýchnuť a nie pretŕčať sa

“Samotné cestovanie do zahraničia zakázané nie je a v predošlých mesiacoch absolvovali takéto dovolenky viacerí poslanci z koaličných aj opozičných strán.

Prišla som si na dovolenku oddýchnuť a nie mediálne sa prezentovať na sociálnych sieťach,“ obhajuje sa poslankyňa.

V poslednom príspevku tak ozrejmila, že k celej dovolenke sa vyjadrila najmä kvôli tomu, že ju niekto odfotil na letisku.

Následne ju zahltili otázky novinárov a preto každému prizvukuje, že počas svojej dovolenky nechce ľudí iritovať príspevkami na sociálnych sieťach ako iní.

 

Zdroj: instagram.com/romanatabak

 

Zdroj: instagram.com/romanatabak

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Poslankyňa z OĽaNO si odbehla na dovolenku do Dubaja. Obhajuje sa tým, že sa nejde pretŕčať na internete a chce si iba oddýchnuť!”