Slovenská lekárka obhajuje liek ivermektín pri liečbe COVID-19. Je lacný a využívaný dlhé roky

Etela Janeková, všeobecná lekárka pre dospelých tvrdí, že jeden z liekov na COVID-19, ktoré prichádzaju v tomto období na Slovensko, skracuje priebeh ochorenia a predchádza hospitalizácii. Tento účinný liek je ivermektín, ktorý ma na slovenskom trhu mnoho odporcov, ale na druhej strane aj podporovateľov.

Všeobecná lekárka si stojí za tým, že liečba ivermektínom je natoľko účinná, že z jej 80 pacientov, ktorých ním liečila, sa ani jeden nedostal do nemocnice. Pre český portál Novinky.cz sa lekárka vyjadrila:

,,Ivermektín nie je liek na samotný Covid, je to podporný liek, ktorý bráni replikácii vírusu.“

Doktorka Janeková tvrdí, že sa v jej ambulancii nenachádzal pacient, ktorému by sa po nasadení liečby ivermektínom nezlepšil zdravotný stav:

,,Každý z nich mi povedal, že hneď ako užil prvé dve, tri dávky, cítil sa omnoho lepšie. Jeden pacient, ktorý dostal ivermektín, je po smrti, ale ten mal veľmi tažké koexistujúce ochorenia.“

Doktorka dodala, že títo pacienti nepodľahli koronavírusu, ale podľahli iným ochoreniam, pričom boli nakazení koronavírusom.

Janeková lieči pacientov ivermektínom a C a D  vitamínom, pričom pri bakteriálnom zápale nasadí aj vhodné antibiotiká. Ivermektín je podľa nej overený liek, čo dokazuje 30 rokov trvajúca doba jeho využívania.

Sú známe všetky vedľajšie účinky a rovnako mnoho dokázaných zlepšení zdravotného stavu. Za výhody pokladá nízku cenu a relatívne malý výskyt vedľajších účinkov.

U jej pacientov sa objavili vedľajšie účinky len u jedného z nich, ktorý užil nesprávne množstvo lieku.

Zdroj: ta3.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slovenská lekárka obhajuje liek ivermektín pri liečbe COVID-19. Je lacný a využívaný dlhé roky”