Andrea Bocelli si po prvýkrát zaspieval duet so svojím 20-ročným synom. Je plné emócií a lásky

Emocionálne prepojenie medzi otcom a synom sa nedá s ničím porovnať. Spoločne zdieľajú svoje radosti aj starosti a dokážu jeden druhého podporovať počas celého svojho života.

Je to nadmieru viditeľné aj v duete najväčšieho speváka našej doby a jeho syna.

Andrea Bochelli a jeho syn Matteo Bochelli si spoločne zasspievali pieseň „Fall On Me“.

„Toto je môj prvý duet so synom Matteom Bocellim,” hovorí Andrea. „Každý, kto vie, čo to znamená byť rodičom a ako drahocenná je povinnosť otca alebo matky, pochopí, o čom je táto pieseň.”

 

Otec a syn stoja v čisto bielej miestnosti v rovnakých smokingoch. Ako prvý začne spievať Matteo a následne sa obráti k svojmu otcovi. Žiada svojho otca, aby ho priviedol na správnu cestu, a to je neuveriteľne dojemné. Otec a syn sedia chrbtami oproti sebe predvádzajú majstrovskú hru na klavíri. Potom Matteo otvorí dvere a nájde tam rodinné fotografie so svojím otcom.

Objímajú sa a smejú. Bozk otca na čelo jeho syna je znakom osobitnej blízkosti. Pieseň „Fall On Me“ vám pripomenie otcovské a rodinné väzby…

Pozrite si tento nádherný klip

 

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Andrea Bocelli si po prvýkrát zaspieval duet so svojím 20-ročným synom. Je plné emócií a lásky”