Prečo je Škorpión najdôležitejším znamením zverokruhu?

Škorpión – jedno z najdôležitejších znamení zverokruhu. Toto je anjel, ktorý tancuje v tme. Hĺbka vnímania Škorpióna a jeho schopnosť byť čestným sú zjavné pre všetkých, ktorý s ním prichádzajú do kontaktu.

Škorpión je zdobený ranami a jazvami z minulosti. Prechádzajú ním vlny emócií a bolesť poznajú lepšie než akékoľvek iné znamenie zverokruhu.

Je symbolom utrpenia a prekonávania prekážok, bez ohľadu na to, akým temným obdobím práve prechádza. Škorpión si vždy nájde cestu k svetlu a začne od začiatku. Prvým symbolom Škorpióna je had, ktorý znamená obnovenie a znovuzrodenie.

Rovnako ako had, aj Škorpión sa zvlieka z kože v rôznych obdobiach svojho života a podvedome sa snaží o znovuzrodenie.

Škorpión uspeje vo všetkom, pretože má vôľu, trpezlivosť, vytrvalosť a schopnosť rýchlo pochopiť podstatu vecí. Bez ohľadu na situáciu si vždy nájde spôsob, ako sa postaviť späť na nohy. Má neprekonateľnú silu a nemá problém s prejavom svojich emócií.

Keďže ide o vodné znamenie, vie, že život má aj citlivé stránky. Preto je plný súcitu a starostlivosti, no zároveň je náchylný na utrpenie, bolesť a osamelosť. Na rozdiel od Ryby a Raka, na isté situácie reaguje skôr extrémnejším spôsobom.

Škorpión ide tam, kde už iní nemôžu. Súcití s ľuďmi a pozná ich tajomstvá, ktoré sa snažia všetkými možnými spôsobmi skryť. Inštinktívne prijíma svoju temnú stránku osobnosti, pretože vie, že ide o neoddeliteľnú súčasť ľudskej povahy.

Škorpión vie, ako si uchovať svoje tajomstvá, no potom, čo sa s niekým zblíži, dokáže byť mimoriadne úprimný a to isté očakáva aj od druhej osoby. Pred Škorpiónom nič neutajíte a všetky pokusy oklamať ho vyjdú na zmar.

Ľudia narodení v tomto znamení často pracujú ako psychológovia a psychoterapeuti, pretože dokonale vedia pochopiť hĺbku ľudskej duše.

Čo sa týka vzťahov, Škorpión navždy zmení vaše pohľady na vlastnú osobu. Spojenie, ktoré medzi sebou vytvoríte, vám dopomôže dozvedieť sa o sebe omnoho viac, ako by ste čakali, vďaka čomu budete vedieť preniknúť do podstaty vecí.

Ak sa stanete predmetom jeho vášne, v plnej sile zažijete jeho žiarlivosť, kontrolu a majetníctvo. Na druhej strane je Škorpión citovo napojený a verný svojmu partnerovi.

Aj napriek jeho schopnosti porozumieť ľuďom ktorých miluje a nadviazať s nimi hlboké vzťahy, uprednostňuje skôr samotu. Je nedôverčivý a vyberavý, pretože v ľuďoch vidí aj to, čo iní nie. Preto nie je prekvapením, keď sa v jeho blízkom kruhu nachádzajú len tí vyvolení.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prečo je Škorpión najdôležitejším znamením zverokruhu?”