Rady zrelej ženy: takto vám bude chlap ležať pri nohách

Každá žena, bez ohľadu na vek, chce byť žiadaná a priťahovať na seba mužskú pozornosť.

Koniec koncov, je to prejav, ktorý im umožňuje cítiť sa krásne a sebavedomo. Nemožno zabúdať ani na to, že chcú, aby na nich muži upriamovali pozornosť s určitou dôstojnosťou, vďaka tomu by si s ním mohli vytvoriť dlhotrvajúci vzťah.

Ako to ale dosiahnúť?

Rozhodli sme sa s vami zdieľať užitočné rady zrelej ženy, ktorá hovorí o tom, ako byť atraktívnou ženou a zaistiť si náklonnosť akéhokoľvek muža. Pozor, vek v tom nehrá žiadnu rolu!

Buďte krásna – Poviete si, že je to maličkosť? Nie je to len o vonkajšej kráse, ktorá navyše nie je daná všetkým.

Sú ženy so ženy so šedivými vlasmi, no muži by dali čokoľvek, len aby boli v ich blízkosti. Krása by mala spočívať v našom vnútri. Zistíte, čo je vo vás to najkrajšie a urobte z toho svoju najväčšiu prednosť. Muži milujú ženy, ktoré v sebe majú niečo špeciálne.

Iná ako ostatné – Toto je pokračovanie predchádzajúcej rady. Mali by ste sa vedieť prezentovať.

Neexistuje žiadna všeobecná rada pre všetkých. Skúste ale popremýšľať, aké sú vaše najlepšie vlastnosti, akú vaše plusy či mínusy. Keď na to prídete, začnete klásť dôraz na svoje prednosti a nedostatky dáte bokom. To platí nielen pre zovňajšok ale aj charakter.

Úsmev – Prirodzený a úprimný úsmev dokáže robiť hotové zázraky. Keď sa žena usmeje, je schopná učarovať akémukoľvek mužovi.

Pracujte na sebe – Chcete očariť muža, čo znamená, že by ste si mali v niečom vzájomne „sadnúť“. Je nutné nielen dobre vyzerať, ale byť aj skutočne zaujímavá.

Pre mužov je dôležité, keď žena dokáže viesť rozhovor. Koniec koncov, muži si vo väčšine prípadov vezmú za manželku nie tú najohromujúcejšiu krásku pod slnkom, ale ženu, s ktorou sa majú o čom rozprávať. Pracujte na sebe a snažte sa naučiť vždy niečo nové.

Buďte upravená – Reč nie je o tom, že musíte vynaložiť obrovskú sumu peňazí na rôzne skrášľovacie procedúry. Podstatou veci je starať sa o seba a svoje telo.

Muži vedia najviac oceniť prirodzenú krásu. Starajte sa o svoju pleť, dbajte aj na to, čo si obliekate a aký účes zdobí vašu hlavu. Sú to práve tieto maličkosti, ktoré robia ženu zaujímavou.

Nebuďte arogantná – Nikto nemá rád nafúkancov, či už je to muža alebo žena.

Nemajte za potrebu ukazovať mužovi, že ste múdrejšia a všetko na svete už poznáte. Prinajmenšom to nerobte príliš okato. Buďte schopná počúvať a viesť rozhovor bez akejkoľvek arogancie. Najlepšie urobíte, ak svoju pýchu jednoducho skrotíte.

Nepredstierajte, že ho nepotrebujete – Súhlasíme, je málo pravdepodobné, že muža bude zaujímať žena, ktorá mu dáva jasné znamenia, že o neho nemá ani ten najmenší záujem.

Inokedy ale stojí za to mužovi ukázať,  aký je pre vás dôležitý, čo všetko ste pre neho ochotná urobiť a v čom je nenahraditeľný. Tým si ich takpovediac kúpite.

Buďte starostlivá – Muži, tak isto ako aj mačky, majú radi náklonnosť a starostlivosť.

Mnohí asi budú nesúhlasiť, no pekná žena, ktorá dobre varí a vie vyžehliť košeľu, má u muža vyhraté. Neznamená to okamžite, že ide o ženu v domácnosti, jednoducho je len starostlivá a pozorná.

Nezabúdajte na sebaúctu – Bez ohľadu na to, ako veľmi chcete na muža zapôsobiť, nikdy nestraťte samú seba.

Poznajte svoju cenu a nechajte sa dobývať. Ak vidíte, že muž vás nevie oceniť a nepreukazuje vám náležitú starostlivosť a rešpekt, potom to nie je ten pravý. Ako hovorila hrdinka seriálu Klinika Grace: „Pamätajte si, že slnko ste vy, nie on.

Pozvite ho na šálku kávy – Toto pozvanie je staré ako náš svet. Ak sa vám človek páči, jednoducho ho pozvite na šálku kávy.

Začnete konverzovať, budete mať šancu očariť ho. Veď viete, šálka kávy bola začiatkom nie jednej rodiny.

Uvedené rady sú mimoriadne jednoduché, a veríme že nebude ťažké vedieť ich dodržiavať.

A čo je ešte lepšie, skutočne fungujú! Stojí za to pripomenúť ešte jednu vec: akokoľvek to môže byť, vždy sa snažte ostať sama sebou. Ak je to váš muž, bude vás milovať takú, aká naozaj ste. Vezmite si tieto rady k srdcu a buďte šťastná a žiadaná.

A aké ženské triky používate na prilákanie mužov vy? Čo je na žene najviac atraktívne? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rady zrelej ženy: takto vám bude chlap ležať pri nohách”