Speváčka Susan Boyle z talentovej šou, je dnes iným človekom! Jej vzhľad sa zmenil o 100% a nespoznal ju skoro nikto

Z obyčajnej nenápadnej ženy sa práve kvôli známej talentovej šou stala známy speváčka, ktorú túžia počuť ľudia po celom svete.

Jej hudobné albumy sa predávajú aj na druhej strane zemegule a Susan dnes vyzerá úplne inak ako na začiatku súťaže.

Aj keď od dňa, kedy Susan vyhrala talentovú šou prešlo už takmer 10 rokov, Susan žnie slávu aj dnes.

Keď sa Susan v roku 2009 postavila pred porotu zloženú zo známych osobností, z ktorých bol najobávanejší Simon Cowell, nebolo jej všetko jedno.

Ľudia si kvôli jej nenápadnému až zanedbanému výzoru myleli hocičo, no v momente, ked‘ začala spievať, všetkým bolo jasné, že táto žena je legenda.

A práve vtedy sa to začalo.

Dnes je z nej vďaka jej hlasu milionárka.

Susan sa po rokoch slávy stiahla z obrazoviek, no teraz je späť a je úplne zmenená. Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Zo Susan je krásna, elegantná dáma, ktorá dokázala čo to schudnúť a tak jej okrem jej talentu môžeme závidieť aj skvelý výzor.

Nemajte pred ľudmi predsudky a neposudzujte ich podľa ich výzoru, pretože vás môžu prekvapiť ako prekvapila mnohých ľudí Susan a budete sa cítiť zle.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Speváčka Susan Boyle z talentovej šou, je dnes iným človekom! Jej vzhľad sa zmenil o 100% a nespoznal ju skoro nikto”