Mamička vynechala 2 dni antikoncepciu a z výsledku boli všetci prekvapení. Teraz má dôvod na radosť

 

Po vyše 10-tich rokoch užívania antikoncepcie, sa užívanie malej tabletky stalo každodennou rutinou mladej Nicoly Stead. Na tento liek sa neustále spoliehala. S cieľom zmeniť formu antikoncepcie, 2 dni vynechala tieto zázračné tabletky. Keď potom zistila, že je tehotná, ostala v šoku, no v nie väčšom ako bola o pár týždňov. Lekári jej totiž oznámili radostnú novinu. Očakávala trojičky!

30-ročná žena z Anglicka vysvetlila, že tabletky vynechala kvôli zavedeniu vnútromaternicového telieska. Krátko na to, začala pociťovať tehotenské príznaky ako napríklad ranná nevoľnosť. Tak sa so svojim partnerom Chrisom (29) rozhodli urobiť si tehotenský test.

„Vždy som si myslela, že počneme až keď to ozaj budeme chcieť, preto keď som zistila, že som v tom, bol to šok.“uviedla pre Daily Mail.

Mom and tripletsNicola Stead/Facebook

„Nikdy som si nepredstavovala, že budem tehotná.“ povedala.“Pretože som mala ranné nevoľnosti, žalúdočné kŕče a bolesti hlavy, rozhodli sme sa objednať sa na ultrazvuk. Najprv lekár nevidel nič a tak som si myslela, že som možno potratila. Po vnútornom vyšetení nám však povedal, že čakáme trojičky. Nemohli sme tomu uveriť. Vystrašilo nás to, no zároveň veľmi potešilo.“

Dad and tripletsChris Miller/Facebook

V tom čase si mladý pár šetril na spoločný domov, až kým im trojičky neprekrížili plány. „V 20. týždni nám oznámili, že čakáme dvoch chlapcov a jedno dievčatko. V rodine nemáme žiadne dvojičky ani trojičky. Hoci som mala obavy, že nie som dosť silná na to, aby som to zvládla, podarilo sa mi deti nosiť pod srdcom 33 týždňov a 4 dni.“povedala mamička.

Joshua, Oliver a Mila sa narodili 27. decembra a v nemocnici strávili po narodení ešte 2 týždne. „Svoje malé autíčko som vymenila za 7-miestne a neustále mením plienky, chystám papaníčko a periem oblečenie. Teraz si už neviem predstaviť život bez nich. Bolo to rozhodne najkrajšie prekvapenie v mojom živote.“ povedala Nicola.

Zdroj: cafemom.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mamička vynechala 2 dni antikoncepciu a z výsledku boli všetci prekvapení. Teraz má dôvod na radosť”