sobota, 27 júla, 2024

Nákup parfumu online: Ako na to, keď si nemôžete privoňať?

Dochádza vám vaša obľúbená vôňa, ale do parfumérie sa nedostanete? Nákup parfumu cez internet, keď nemáte možnosť si privoňať, sa môže zdať ako nesprávny krok, no verte, že to ide. Máme zopár tipov, s ktorými to hravo zvládnete.

Ako kúpiť parfum bez ovoňania?

Nakupovanie parfumov je záležitosť, ktorú by ste nemali len tak odbiť, najmä, ak hľadáte niečo nové. V súčasnosti sú ale mnohé parfumérie stále zatvorené a jediná šanca je nákup cez internet. Ale ako nájsť tú správnu vôňu bez toho, aby ste si k nej privoňali?

Urobte si prieskum

Pozbierajte všetky parfémy, ktoré ste si obľúbili a pozrite sa na ich zloženie. Ak práve nemáte po ruke fľaštičku, vyhľadajte si ho online a preskúmajte ingrediencie v srdci, hlave aj základe. Zamerajte sa na to, či majú tieto parfumy niečo spoločné. Ingrediencie vám napovedia, či preferujete ovocné, kvetinové alebo napríklad sladké či korenisté vône. Keď budete vedieť, ktoré ingrediencie vám imponujú najviac, hľadajte ich aj v novom parfume.

Skúste aplikácie pre výber vôní

Existuje veľmi veľa aplikácií, ktoré vám s výberom pomôžu. Fungujú ako taký test, stačí zadať vaše obľúbené parfumy a aplikácia vám zobrazí ďalšie podobné parfumy, ktoré by vás mohli osloviť.

Nebojte sa vystúpiť z komfortnej zóny

Ak ste našli parfum, ktorý vás zaujal, ale nie je to váš obvyklý štýl, nebojte sa ho vyskúšať. V sortimente isto nájdete aj miniatúry parfumov, alebo cestovné balenia, vďaka ktorým nemusíte hneď kupovať drahý parfum, ktorý vám nakoniec ani nebude sedieť.

Boxy plné bestsellerov

Mnohé značky tiež ponúkajú akési „degustačné“ sety parfumov, ktoré často obsahujú bestsellery, ktoré si zamiloval celý svet, alebo set orientálnych, niche vôní a ďalších. Výhodou je, že ak sa vám žiadna vôňa z boxu nebude páčiť, máte skvelý darček pre niekoho iného.

Dajte na recenzie

Recenzie sú pri parfumoch rovnako užitočné, ako v prípade iných produktov. Nezabúdajte však na to, že na každom človeku vonia daný parfum inak, preto sa na ne nespoliehajte na 100 %. No s výberom vám isto pomôžu, zamerajte sa informácie ohľadom výdrže, podobnosti s inými parfumami a ďalšie.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights