Váš syn si vás vybral za svoju matku. A od tej chvíle je medzi vami neviditeľná, ale silná väzba

Vedeli ste, že deti si sami vyberajú svojich rodičov? Áno, je to tak a váš syn si vás vybral, spojil svoju dušu s tou vašou. Pred pôrodom prežívajú duše budúcich detí to, čo si neskôr nepamätajú, no spojenie s matkou je vytvorené ešte pred pôrodom a preto budú ich duše navždy prepojené.

„Je pre mňa ťažké popísať slovami všetky emócie a pocity, ktoré som zažila pri vedomí, že si sa objavil v mojom brušku. Rastieš tak rýchlo, pozeráš sa na svet nevinným pohľadom a každý deň objavuješ nové tajomstvá tohto sveta.

Nerastieš však sám, ja rastiem spolu s tebou, teraz už ako matka.

A chcem, aby si vedel, že cieľom v živote nie je len byť šťastný. Budeš šťastný aj smutný, stretneš sa s rôznymi ľuďmi – dobrými aj zlými, a ty sám sa budeš rozhodovať, koho zo svojho života necháš ísť a koho si so sebou vezmeš. Ale nech je každý okamih naplnený pozitívnym významom, aby si žil pre dnešok a nespoliehal sa na zajtrajšok.

Nemíňaj čas to, čo ničí tvoj svet. Rob to, čo tvoju dušu rozvibruje a zvyšok príde.

Nespoliehaj sa na nič a na nikoho, pretože energia stvorenia sa nachádza priamo v tvojom vnútri.

Nech sú tvoje myšlienky krásne a tvoj život bude tiež taký. To, čo máš vo svojej mysli, sa stane súčasťou teba, nielen v myslení, ale aj v skutočnosti. Z času na čas si užívaj ticho a započúvaj sa do svojej podstaty a potom si budeš vedieť objasniť akékoľvek pochybnosti, ktoré máš.

Buď vďačný, toto je najlepší spôsob, cez ktorý by si sa mal pozerať na život, a čím viac ďakuješ, tým viac dostaneš.

Láska spája tých, ktorí sa milujú, na celú večnosť. Milujem ťa bez akýchkoľvek požiadaviek a podmienok, bez ohľadu na to, čo urobíš alebo neurobíš. Budem navždy vďačný životu za to, že mi dal príležitosť stať sa tvojou matkou.

Oceňujem a rešpektujem naše spojenie … to, ktoré pochádza z najhlbších hlbín našich duší.

Nepopieram, že by bolo lákavé chrániť ťa od všetkého, čo by ti mohlo spôsobiť utrpenie. To ťa však bude limitovať, okradne ta to o tvoje skúsenosti a ak si ma vyberieš, aby som prišla do tohto sveta, potom najlepšie, čo môžem urobiť, je milovať, podporovať a rešpektovať ťa. Nie som tu na to, aby som namiesto teba išla tvojou cestou, ja ťa len sprevádzam.

Ďakujem ti, že si súčasťou mňa, drahý syn. Môj život sa stal oveľa krajším, keď si sa v ňom objavil. Odpusť mi moje chyby, snažím sa, ako môžem! Rada by som s tebou oslávila omnoho viac narodenín, aby som ťa mohla každý deň vidieť a milovať!“

Čo by ste povedali svojmu synovi?

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Váš syn si vás vybral za svoju matku. A od tej chvíle je medzi vami neviditeľná, ale silná väzba”