VIDEO: Poslanec Suja za ĽSNS oblial Matoviča vodou priamo V PARLAMENTE. Toto mu odkazuje

Miroslav Suja, bývalý poslanec politickej strany ĽSNS, tvrdí, že Matovič vedie organizovanú zločineckú skupinu priamo v parlamente.

Počas dnešnej parlamentnej schôdze ho dokoncia oblial vodou, počas čoho kričal:

Takúto studenú sprchu dávate všetkým občanom Slovenskej republiky. Ste človek, ktorý vedie organizovanú zločineckú skupinu.“ Po enormnom výleve hnevu k nemu následne pristúpil Milan Mazurek, ktorý sa ho snažil upokojiť. Gábor Grendel dokonca prikázal, aby mu vypli mikrofón.

Suja sa nechal vyprovokovať Matovičom, ktorý o ňom povedal, že je „špinavec“. Matovič týmto tvrdením len reagoval na to, čo mu najprv povedal Suja. Bývalý poslanec za politickú stranu ĽSNS sa o Matovičovi vyjadril, že smrdí.

Po nemiestnom správaní politika Suju sa podpredseda NR SR rozhodol schôdzu prerušiť. Gábor Grendel sa o incidente vyjadril: „Považujem za krajne neprijateľné prejavy akýchkoľvek fyzických útokov v pléne národnej rady. Dávame istý príklad ľuďom, ktorí nás sledujú a tento príklad považujem za neprijateľný.

Správanie poslanca Suju môže byť disciplinárne potrestané kvôli opakovanému narúšaniu poriadku v NR SR. Disciplinárne konanie môže dokonca skončiť pokutou siahajúcou až do výšky 2 000 eur.

VIDEO

zdroj:

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: Poslanec Suja za ĽSNS oblial Matoviča vodou priamo V PARLAMENTE. Toto mu odkazuje”