Zaraďte do života tieto zlaté pravidlá a zabudnite na všetky lieky. Nebudú mať už zmysel

Ľudský organizmus je najkomplexnejším systémom na svete. Niekedy ani len netušíme, čoho všetkého sme schopní. Sila slova a ľudskej mysli má nepredstaviteľne uzdravujúcu energiu a zdá sa, že je zbytočné liečiť sa na akúkoľvek chorobu bez toho, aby sme najskôr uzdravili svoje duchovno. Aby bolo možné naštartovať liečivé sily tela, je potrebné zvýšiť hladinu našej vitality a vnútornej energie. Až potom budeme schopní úspešne sa zbaviť ochorení a vybudovať si pevné zdravie!

Rozhodli sme sa s vami zdieľať jednoduché odporúčania, ktoré vás naučia oceniť život, pomôžu vám získať vytúžené zdravie a vaša duša bude stelesnením pokoja a šťastia. Pokúste sa implementovať tieto rady bez ohľadu na to, či máte nejaké problémy alebo nie. Uvidíte, že už čoskoro bude váš život vyzerať úplne inak. Vyliečenie tela je len na vás!

3x denne si doprajte 0,5 l čistej, odstátej vody. Počas toho si vždy opakujte: „Som zdravý/á, uzdravujem sa!“

Nájdite si čas na masáž – nepotrebujete k tomu žiadneho maséra, pretože si vystačíte aj sami! Približne 10-15 minút denne vám stačí na to, aby ste sa nabili energiou a vitalitou. Masírujte si suché telo rukami a zamerajte sa na svoju hlavu, krk, hrudník a chodidlá.

Pokúste sa pravidelne nastaviť si režim spánku o 22:00 a vstať s prvými lúčmi slnka. Choďte do postele a povedzte si: „Teraz idem do krajiny, kde mi pomôžu uzdraviť sa.“ ak je to možné, môžete spať aj v čase obeda, avšak nie dlhšie ako 1 hodinu.

Dávajte si pozor na dýchanie. Malo by byť voľné, pokojné s pocitom vnútornej radosti. Snažte sa robiť o niečo dlhšie nádychy ako výdychy.

Vytvorte si zoznam liečivých slov, ktoré si každý deň budete niekoľkokrát opakovať. Napríklad: „Som zdravá/ý! Vstupuje do mňa liečivá energia a ozdravuje moje orgány. Moja pečeň, hlava, obličky sa uzdravujú.“

Pokúste sa vaše zdravotné problémy vyhodiť z hlavy. Nemyslite na nich a nehovorte o nich. Je to veľmi dôležité!

Čo najčastejšie sa vydajte do prírody, užite si jednotu so zemou, pozrite sa do neba a obdivujte oblohu. Dobrá nálada, prečistená hlava a čerstvý vzduch sú zárukou dobrého zdravia.

Zapnite si radostnú energickú hudbu počas dňa a v noci oddychujte. Tancujte, spievajte a užívajte si život.

Jedzte častejšie, no menšie porcie, najlepšie 5-6x denne. Ráno si pripravte napríklad ovsenú kašu, šaláty, kyslú kapustu a domáce pečivo. Je však potrebné zabudnúť na nápoje zužujúce cievy: káva, čaj, alkohol.

Zvyknite si na otužovanie! Najskôr si otužujte svoje chodidlá, potom kolená a postupujte vyššie až kým neskončíte pri hlave. Počas tohto „rituálu“ premýšľajte o tom, ako tým liečite svoj organizmus.

Začnite sa venovať športu – nemusíte okamžite nabehnúť do najbližšieho fitnes centra. Úplne vám postačí aj cvičenie v pohodlí domova. Drepy, beh na mieste, kliky a cviky s činkami. Hlavnou vecou je usilovnosť a odhodlanie.

Jeden deň v týždni si vyhraďte na hladovku. Ak nedokážete vydržať celý deň, zredukujte to na niekoľko hodín. Deň pred pôstom si povedzte: „Vďaka tomuto pôstu budem zdravý/á a vyliečim sa!“

Veďte so svojimi blízkymi pokojné a hlboké rozhovory. Je to úžasný spôsob, ako si vymeniť pozitívne energie, ktoré do vášho partnerského vzťahu vnášajú stav harmónie.

Zbavte sa všetkého, čo vo vás vytvára negatívnu energiu. Myslite len na dobro – sledujte komédie, prečítajte si knihu, ktorá obohatí váš duševný život, počúvajte vaše obľúbené pesničky…Žiadne komplikovane ani rušivé informácie, len príjemné a pozitívne emócie!

Účinné cvičenie! Urobte malý nádych a prstami si stlačte nos aj pery. Povedzte si: „Chcem žiť!“ Urobte si krátku prestávku a postup zopakujte ešte raz. Táto metóda dá vášmu telu signál, že chce žiť a choroby vás začnú obchádzať. Mnohé ochorenia totiž pochádzajú z podvedomého znehodnocovania života človeka.

Venujte 5 minút denne dobrým myšlienkam. Pohodlne si sadnite a zo srdca sa zamyslite: „Nech je každý zdravý a nech sa majú dobre.“

Každý deň si predstavujte seba ako zdravého a šťastného človeka. Napríklad, o týždeň sa vidíte, ako sa smejete a užívate si chvíle na vašom obľúbenom mieste. Takéto myšlienky a predstavy sa postarajú o silnú vitálnu energiu a zdravie.

A nakoniec to najdôležitejšie. Obráťte sa na pomoc k Bohu. Modlite sa, choďte do božieho chrámu a požiadajte o uzdravenie.

Tým, že zmeníte postoj k sebe a vášmu zdraviu, objavíte skryté možnosti vlastného tela. Pustite sa teda do toho a pokúste sa aplikovať tieto odporúčania aj do každodenného života. Veríme, že čoskoro pocítite zlepšenie zdravia, ale aj vášho duševného a psychického stavu!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zaraďte do života tieto zlaté pravidlá a zabudnite na všetky lieky. Nebudú mať už zmysel”