31-ročný muž si k sebe nasťahoval chorú 89-ročnú susedku. Prečo to urobil?

Ako veľmi poznáte svojich susedov? Dosť na to, aby ste ich k sebe pozvali na návštevu? A čo by ste povedali na to, keby ste si ich k sebe nasťahovali…

V roku 2013 sa hollywoodsky herec Chris Salvatore presťahoval do domu oproti 85-ročnej Norme Cookovej a jej mačke Hermes. Vždy si pekne pozdravili a neskôr sa z nich stali priateľmi.

Instagram / chrissalvatore

Navyše, keď už Norma nevládala robiť úplne bežné činnosti a potrebovala neustálu starostlivosť, 31-ročný Chris jej ponúkol, aby sa presťahovala do jeho domu!

Keď Norma dovŕšila 89 rokov, jej zdravie sa začalo prudko zhoršovať.

Išla do nemocnice, kde jej lekári povedali, že ju nemôžu pustiť domov bez dozoru. Nemala však deti ani rodinných príbuzných, ktorí by bývali v jej blízkosti.

Instagram / chrissalvatore

Herec pre ňu vytvoril na internete online zbierku. No po tom, ako pretriedil niekoľko potenciálnych opatrovateľov si uvedomil, že musí vziať veci do vlastných rúk.

„Jedinou alternatívou bolo poslať ju do domova dôchodcov,“ uviedol. „Nemohol som to tej žene urobiť, bola pre mňa ako moja vlastná stará mama.

Instagram / chrissalvatore

Povedal jej teda, že by ju rád privítal vo svojom príbytku.

„Som tak šťastný, že som jej mohol dať príležitosť prežiť zvyšok jej dní doma,“ povedal Salvatore. „Neviem si predstaviť, aké to je žiť život v nemocnici bez priateľov a domácich miláčikov.“

Instagram / chrissalvatore

Obaja spolu dobre vychádzali.

„Vždy sledujeme správy,“ povedala žena. „Väčšinou sa rozprávame, pijeme šampanské a jeme arašidy.“

Instagram / chrissalvatore

Norma Cooková však 15. februára 2017 zomrela. Salvatore to zverejnil aj na svojom Instagrame, kde sa podelil o spoločné fotografie z ich života.

„Brala ma ako vnuka, ktorého nikdy nemala,“ napísal.

Instagram / chrissalvatore

Chris Salvatore to urobil z láskavosti – nemal voči nej žiadne povinnosti. Tomuto sa hovorí skvelá lekcia o ľudskosti, láske a starostlivosti o ostatných!

Dokázali by ste urobiť to isté?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “31-ročný muž si k sebe nasťahoval chorú 89-ročnú susedku. Prečo to urobil?”