Kaviareň plánuje „bojovať proti Covidu“ podávaním bylinného nápoja

Raebareli je mesto, ktoré sa nachádza v indickom štáte Uttar Pradesh. Toto mesto leží na brehoch rieky Sai. Práve v tomto mestečku sa zrodil nápad na boj proti Covid-19.

V rámci novej iniciatívy zameranej na boj proti Covid-19 sa v mestečku Raebareli v okrese Uttar Pradesh, otvorila kaviareň Kadha. Kaviareň je majetkom básnika a technického referenta z Ústavu pre výskum drog, Pankaja Prasoona a je súčasťou „záchrany dedín pred Covid-19“.

Kaviareň bola otvorená v centre starostlivosti o pacientov s Covid-19. V kaviarni sa zdarma podáva nápoj „Kadha“ vyrobený z liečivých bylín. Až 10 takýchto kaviarní bude otvorených aj v ďalších dedinách. Prasoon uviedol, že parné inhalátory boli počas spustenia distribuované aj dedinčanom.

Receptúra „Kadha“ sa bude meniť podľa poveternostných podmienok. „Niektoré koreniny, ktoré zvyšujú telesnú teplotu, sú v lete vylúčené. Robíme to na základe odporúčaní odborníkov,“ uvádza Prasoon.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Kaviareň plánuje „bojovať proti Covidu“ podávaním bylinného nápoja”