Tiež máte so sebou balzam na pery? Toto je 12 skvelých využití, o ktorých nikto nevedel. Bod číslo 7 sa bude hodiť hlavne ženám

Balzám na pery je výbornú pomocníčkou v starostlivosti o vaše pery. Dokonale balzamuje, hydratuje a robí vďaka príchutiam vaše pery ružovkastými a šťavnatými. Táto malá kúzelníčka má však aj ďalšie praktické využitie, o ktorých vám doteraz možno nebolo nič známe.

12 geniálnych spôsobov, akými ste balzam na pery ešte nepoužili!

 

Už žiadne pľuzgiere

Máte vybrané dokonalé topánky? Nechcete sa ich vzdať ani za cenu vzniknutých pľuzgierov? Nemusíte. Postihnuté a rozdráždený miesta potrite opakovane balzamom na pery. Pľuzgiere zahojíte a ďalším predídete.

prevencia kurích ôk

tesný prstienok

Ak vám nejde zložiť prsteň, nepanikárte. Okolie nabalzamujte a prstienok skĺzne ako nič.

  ako odstrániť prsteň od jeho prsta  

Podráždená pokožka nosa

Obzvlášť v zimnom období pokožka nosa trpí. Pre večné kýchanie, smrkanie a trenie nosa o vreckovku je pokožka citlivá a bolestivá. Podráždené miesta preto ošetrite balzamovú tyčinkou.

odstránenie peeling nos

nahradí náplasť

Drobné ranky a porezanie ošetrite pomádou. Mastný film ochráni ranky pred nečistotami a ďalším krvácaním.

Koženým topánkam dodajte lesk

Kožu uchováte pružnú a lesklú, ak na ňu nanesiete balzam na pery. Uzamkne tiež vlhkosť.

Šnúrky, ktoré sa už samy nerozviažu

Šnúrky sa rozviažu väčšinou vždy, keď sa to najmenej hodí. Šnúrky preto zaviažte na pevný uzol a potom zafixujte pomádou na pery.

Žiadne poletujúce vlasy

Ak sú vlasy suché, pár ich má vždy tendenciu uvoľniť sa z účesu a poletovať si, ako sa im zachce. Korienky vlasov ošetrite balzamom. Avšak s citom, aby nebudili mastný dojem.

Suché končeky vlasov

Predíďte štiepeniu vlasových končekov. Naneste na dlaň pomádu a tú votrite do suchých končekov. Dochádza tak k účinnej regenerácii.

tvrdohlavý zips

Zasekol sa vám zips, alebo s ním zakaždým zápasíte, pretože sa zle pohybuje a zadrháva? Jazdec i zuby napomádujte. Rozhodne sa umúdri.

Zarastajúce dierky pre náušnice

Ak ste dlho bez náušníc, je väčšinou bolestivé znovu do dierky hrot šperku dostať. Miesto svrbí, krváca, páli a je začervenané. Použite na neho balzam. Predídete dlhotrvajúcej bolesti a nepríjemným zápalom.

rozmazaná maskara

Pred aplikáciou maskary natrite okolie oka pomádou. Nechcené šmuhy, ktoré sa riasenkou môžu vytvoriť, tak odstránite ľahko, rýchlo a bez trenia pokožky.

Základ pod očné tiene

Ušetrite peniaze za profi očné tiene. Ak chcete farbu zvýrazniť a zafixovať, jednoducho aplikujte na viečka pomádu. Efekt je veľmi pôsobivý.

Máte nejaký ďalší tip ako balzam na pery využiť? Napíšte nám do komentárov! Zdieľajte tipy aj s vašimi priateľmi!

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tiež máte so sebou balzam na pery? Toto je 12 skvelých využití, o ktorých nikto nevedel. Bod číslo 7 sa bude hodiť hlavne ženám”