Vyberte si kameň a dozviete sa o svojom živote všetko, čo potrebujete vedieť

Vyberte si jeden z týchto 6 kameňov. Nerozmýšľajte nad farbou, riaďte sa len svojím podvedomím…

Dalmatínsky jaspis

Ak ste si vybrali tento kameň, mali by ste sa čím skôr upokojiť a uvoľniť. Život je krátky a verte, že každá situácia má riešenie. Zamerajte sa na pozitívne stránky života. Trávte čas s rodinou, priateľmi a v žiadnom prípade sa nebráňte smiechu!

Červený obsidián

Mali by ste sa pohnúť dopredu a zabudnúť na krivdy z minulosti. Vaše podvedomie sa vám pokúša otvoriť oči – tráva na druhej strane nie je vždy zelenšia ako tá vaša. Nepodávajte sa pocitom trpkosti a závisti, tie vás len oslepujú. Neporovnávajte sa s ostatnými, zamerajte sa na to, čo máte a všetko bude fungovať.

Opál

Hľadáte pokoj. Vaša budúcnosť sa zdá byť neistá, no zamyslite sa nad svojimi cieľmi. Ste na správnej ceste.

Nájdite zdroj inšpirácie a obráťte sa k nemu vždy, keď sa cítite zle alebo unavene.

Howlit

Pozrite sa na znamenia okolo vás. Tento kameň symbolizuje silné spojenie s duchovným svetom. Pamätajte, čokoľvek sa stane, nie ste v tom sami. Vaša intuícia má obrovskú silu a mali by ste jej veriť. Howlit sa tiež spája s tehotenstvom. Prináša šťastie všetkým, ktorí majú v pláne priviesť na svet nového potomka.

Slnečný kameň

Toto je optimistické znamenie vo vašej budúcnosti. Najzaujímavejšia časť vášho života sa práve začína. Využite preto všetky príležitosti a začnite sa radovať. Získate mnoho pozitívnej energie a šťastie sa konečne obráti na vašu stranu. V prípade, že narazíte na problémy, pamätajte, že máte dostatok sily na to, aby ste ich prekonali.

Malachit

Tento kameň symbolizuje zmenu. Po súčasnom štádiu života budete silnejší, múdrejší a lepšie pochopíte aj ľudí okolo vás. Malachit znamená prosperitu a hojnosť, preto vás všetky zmeny privedú k niečomu lepšiemu. Ste pripravení na akékoľvek zmeny a výzvy.

Aký kameň ste si vybrali?

zdroj: apost.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vyberte si kameň a dozviete sa o svojom živote všetko, čo potrebujete vedieť”