10 párov znamení zverokruhu, ktoré sú odsúdené na celoživotné priateľstvo

Priateľa spoznáme nielen v ťažkostiach, ale aj pomocou horoskopu a astrologickej kompatibility! Navrhujeme vám, aby ste si prostredníctvom nasledujúceho článku našli spoľahlivého a verného priateľa.

Toto je 10 párov znamení zverokruhu, ktoré by mali byť odsúdené na priateľstvo do konca ich života…

  1. Ryby a Vodnár

Ryby – starostlivé a vnímavé. Ľudia v tomto znamení sú cenení za svoju jemnosť a láskavosť. Vodnár má rád takéto vlastnosti a prijíma ich s vďačnosťou. Miluje nezávislosť a Ryby ho v tom nijako neobmedzujú.

Obe znamenia majú mnoho spoločných záujmov. Radi vedú konverzácie na tému kreativita, novinky a klasika. Vodnár sa v priateľstve zaujíma o spoločné koníčky, zatiaľ čo Ryby uprednostňujú spoločné emócie. Ak tedea nájdu, čo hľadajú, ocitnú sa v skutočnom priateľstve.

  1. Vodnár a Panna

Ide o šikovné znamenia, ktoré sa s najväčšou pravdepodobnosťou stretnú aj v reálnom živote. Ak sa tak stane, začnú sa spoločne púšťať do ambicióznych plánov, vedú hlasné debaty a nevynechajú ani novinky zo svetovej politiky.

V prípade, že sa medzi nimi vyskytnú nezrovnalosti, ich priateľstvu to nijako neuškodí. Vodnár myslí vo veľkom, zatiaľ čo Panna sa zameriava na detaily. Vzájomne sa tak dokonale dopĺňajú.

  1. Váhy a Škorpión

Priateľstvo Váh a Škorpióna je vzácnym fenoménom. Ak chcú Váhy utíšiť nepokojného Škorpióna, budú na to musieť využiť svoje vlastné metódy – prefíkanosť a záludnosť.

Váhy profitujú z tohto priateľstva, pretože Škorpión ich vždy podporí, poskytne cenné rady a nikdy im neželajú nič zlé.

Váhy nie sú vždy také, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Neraz využijú človeka na svoje vlastné účely. U Škorpióna to však nebude fungovať. Je natoľko bystrý, že Váhy nebudú mať žiadnu šancu omotať si ho okolo svojho prsta.

  1. Lev a Panna

Ich skamarátenie nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Dôvodom je to, že obe znamenia si myslia, že sú „pupok sveta“. Obaja sa usilujú o líderstvo, vzťahy nevynímajúc. Ak sú aj napriek všetkému ochotní prekonať svoje rozdiely, čaká na nich vrúcne a dlhotrvajúce priateľstvo.

Lev a Panna sú dva protiklady, no je známe, že sa navzájom priťahujú. Zdá sa, že nezodpovedný Lev sa nebude môcť skamarátiť s pedantskou Pannou. Ale prečo nie?

Ak si pôjdu naproti, budú schopní vytvoriť silné priateľstvo. Panna bude obdivovať cnosti a všeobecnú múdrosť Leva, ten zas na oplátku bude úprimne obdivovať inteligenciou a spoľahlivosť svojho nového priateľa Panny.

  1. Baran a Býk

Majú toho veľa spoločného a tak je jasné, že slovo nuda sa v ich slovníku nebude nachádzať. Dokážu sa rozprávať o všetkom – najnovšie správy z domova či zo sveta ale aj udalosti z osobného života. Pravdou ale je, že hádky sú súčasťou ich priateľstva. Obe znamenia sú majstrami vo vyprovokovaní konfliktov.

Zvyčajne sa hádajú kvôli maličkostiam. Aj napriek tomu by sa mal Baran držať takého verného a otvoreného priateľa, akým je Býk.

Obe znamenia majú pocit, že sa môžu od seba navzájom mnoho naučiť. Býk sa usiluje o finančnú nezávislosť, Baran je neúnavný a energický. Spoločne tak môžu dosiahnuť veľa.

  1. Lev a Rak

Spoľahliví a verní priatelia, ktorí si vždy navzájom pomáhajú. Sú trpezliví a zdržanliví, no v prípade, že sa jeden druhému otvoria, budú schopní si vybudovať silné priateľstvo. Obaja sa budú musieť naučiť robiť ústupky, no stojí to za to.

Rak bude Levovi rozdávať komplimenty, a Lev mu na oplátku ponúkne svoju ochranu. Rýchle zmeny nálad u Raka neprivedú Leva do rozpakov. Naopak, bude sa k nemu správať zhovievavo.

Konflikty môžu vznikať v súvislosti s financiami. Rak môže pred Levom vyzerať ako lakomec a Raka bude naopak rozčuľovať prílišná štedrosť Leva. Priateľstvo medzi nimi je možné len vtedy, ak nájdu vzájomné porozumenie a dospejú k spoločnému riešeniu.

  1. Lev a Kozorožec

Obe znamenia dokážu nájsť spoločnú reč a budú mať na čo spomínať. Majú však odlišné temperamenty: Lev výrazný a nepokojný a Kozorožec je seriózny a dôsledný.

Menšie konflikty medzi nimi sú takmer nevyhnutné: Lev nevie, ako šetriť a Kozorožec je skutočný lakomec. Lev je od prírody netrpezlivý a Kozorožec dokáže na hocičo čakať tak dlho, ako to len bude potrebné.

Kozorožec je obdivuje Levovou energiu, kreativitu a jeho originálny vzhľad. Lev si rád vypočuje názory Kozorožca, pretože v jeho slovách sa skrýva zdravý sedliacky rozum, čo je nakoniec výsledkom ich úspešného priateľstva.

  1. Baran a Ryby

Baran si užíva konverzácie so zasnenými a všestrannými Rybami. Bolo by lepšie, ak by sa pri Rybách dokázal viac uvoľniť a menej ich kritizoval.

Ryby sú často precitlivené, no to ich nezastaví pred tým, aby si vedeli užívať život. Obe znamenia majú množstvo spoločných záujmov a záľub.

Ryby, zástupcovia vodného elementu, majú moc nad ohnivým Baranom, vďaka čomu ich vedia vždy „skrotiť“. Kompatibilita týchto dvoch znamení nemá ďaleko od sci-fi, no niekedy sa objavia aj výnimky.

  1. Baran a Škorpión

V tomto prípade existujú len dve možnosti, buď sa stanú dobrými priateľmi alebo z nich budú tí najhorší nepriatelia. Obaja milujú slobodu.

Baran nie je ten, ktorý bude Škorpióna počúvať na slovo. Na to, aby sa Škorpión skamarátil s Baranom, potrebuje vidieť jeho šikovnosť a oddanosť.

Impulzívny Baran profituje z priateľstva s pokojným a múdrym Škorpiónom. Ten sa zase môže veľa naučiť od dobroprajného a otvoreného Barana.

  1. Škorpión a Strelec

Navzájom sa dopĺňajú. Škorpión sa vyznačuje stálosťou, Strelec inklinuje k zmenám. Ak sa však Škorpión rozhodne so Strelcom skamarátiť, v žiadnom prípade to nebude ľutovať. Jeho život bude naplnený novými známosťami a dojmami. Hlavné je, aby sa vzájomne rešpektovali.

Obe znamenia si cenia rodinu, chránia svojich blízkych pred problémami a pomáhajú slabým.

Strelec dokáže vyprovokovať hádky a konflikty. Jednoducho to má rád. Avšak Škorpióna len tak niečo nevyvedie z miery. V prípade, že sa tieto konflikty zažehnajú, stávajú sa z nich verní priatelia a partneri.

Súhlasíte s týmito priateľstvami medzi dvoma rôznymi znameniami zverokruhu?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “10 párov znamení zverokruhu, ktoré sú odsúdené na celoživotné priateľstvo”