back to top
sobota, 20 apríla, 2024

Čím viac dáte žene, tým viac od života získate. Je to naozaj tak?

Každá žena chce vedieť, že je pre muža ako vzduch, viac ako voda na púšti…Je pre ňu dôležité, aby cítila partnerovu lásku.

Vety ako: „Veľmi mi chýbaš, celý deň som na teba myslel, si najdôležitejšia osoba v mojom živote, neviem, čo by som bez teba robil, inšpiruješ ma, s tebou mi rastú krídla, napĺňaš ma energiou a silou“ sú schopné zlepšiť náladu ženy a naplniť ju životnou silou, ktorá je mimoriadne potrebná pre jej pocit ženskosti.

Milovať ženu znamená v prvom rade starať sa o JEJ vnútorný svet, zdravotný stav a náladu.

woman in front of man holding each hands each other near green treesUnsplash

Ak je na vás žena urazená alebo nahnevaná, verte, že sa jej negatívne vibrácie sa odrazia aj vo vašej realite. Niekedy sa muži čudujú, prečo sa veci nehýbu alebo dokonca zhoršujú. Poobzerajte sa okolo seba, koľko žien ste urazili?

Úspešný muž je v prvom rade muž, ktorý chápe, že jeho úspech závisí od jeho manželky, ženy po jeho boku, a preto musí byť jeho polovička chránená pred negatívnymi myšlienkami a emóciami. Vaša žena sa dá ľahko porovnať s investíciou do banky: čím viac na účet vložíte, inými slovami, investujete do nej, tým viac získate zo života. Milovať správne znamená jednoducho MILOVAŤ ženu, pokúsiť sa priblížiť k jej duši, spoznať jej vnútorný svet.

Žena chce cítiť vedľa seba muža, ktorý je do nej navždy zaľúbený. Muž niekedy úprimne nechápe, čo žene chýba: „Čo ešte vlastne potrebuje – má dom, peniaze, má možnosť si oddýchnuť, no aj tak je so všetkým nespokojná!“

Žene chýba iba láska od manžela. Musí cítiť lásku každý deň. Muž môže skutočne milovať ženu, ale je dôležité, aby to cítila. Ženy o tom spravidla hovoria priamo, muž teda musí vedieť iba pozorne počúvať. V harmonickom vzťahu sa pár zaujíma o všetko, čo sa ich týka:  ako prebehol deň, ako sa cíti partner a podobne.

Zaujímajte sa o city svojej ženy, venujte jej milé drobnosti. Na to, aby bola žena šťastná, nepotrebuje drahé darčeky, potrebuje iba pozornosť.

Muž by sa mal zapojiť do vlastného duchovného rozvoja, aby mohol zdieľať svoje problémy so ženou.

grayscale photography of woman holding man's faceUnsplash

Ak si chlap nevyriešil problémy so svojou matkou a naďalej je pod jej vplyvom, naďalej pociťuje voči nej vinu alebo strach, hnev, odpor, vzťah so ženou sa nevyvinie najlepším spôsobom. Žena si nebude môcť vážiť muža pod papučou, hoci niektoré ženy sa pokúsia o to, aby ním bol. To je miesto, kde je dôležité ukázať svoju mužskú silu, aby ste nedovolili ženským deštruktívnym impulzom zničiť vašu mužskú povahu.

Pri zachovaní svojej mužskosti tým muž pomáha žene odhaliť jej ženskosť. Muž si musí vážiť seba, svoje územie, taktne vedieť brániť svoje hranice, nedovoliť žene, aby mu skákala po hlave.

Bez ohľadu na to, ako veľmi ju ľúbite, vždy pamätajte, že ste muž a nedovoľte žene vo všetkom vládnuť. Musíte sa preto zbaviť svojej lenivosti, infantilizmu, strachu a viny a rozvíjať mužské kvality.

Nedovoľte, aby sa žena ponižovala a išla nad rámec toho, čo je dovolené

man in white polo shirt kissing woman in black and pink floral dressUnsplash

Ak je žena pri vás pokojná a v harmónii, bude milovať seba aj vás. Ak kričí, nadáva, privádzate ju do stavu, keď prestane milovať seba aj vás súčasne. Ako zastavíte svoju ženu? Rozhodnutie je na vás – pokojný a sebavedomý tón, alebo objatie či bozk, možno aj trochu zvýšený hlas, ale nikdy ju neponižujte, nekričte na ňu, neurážajte ju, neodchádzajte od nej buchnutím dverí a rozhodne ju neignorujte.

Pre veľa žien je najhoršie, keď je v návale emócií odmietnutá a ignorovaná, je pre ňu dôležité vidieť vás a cítiť, že počúvate, súcitíte a chápete. Nechajte ju hovoriť.

Správne milovať neznamená, že zo ženy urobíme zdroj uspokojenia svojich túžob. Nemyslite si, že ženy majú iba jedno poslanie – byť manželkou a matkou.

Dnešné moderné ženy nie sú s touto úlohou spokojné. Pomôžte jej realizovať sa v nejakej oblasti, pomôžte jej nájsť samu seba alebo prácu či hobby podľa jej predstáv.

Neobmedzujte jej slobodu. Ženy musia niekde uvoľniť svoje emócie. Ak sa vám nepáči, že je celé hodiny na telefóne, potom sa zamyslite, čo je pre vás dôležitejšie: skutočnosť, že musíte celé hodiny počúvať všetko, čo ju trápi, alebo že sa zbavíte jej priateľov? Ak si chcete v pokoji ľahnúť a pozerať televíziu, nechajte je, aby sa vyrozprávala so svojimi kamarátkami.

Nesnažte sa z nej urobiť svoj majetok, aby vás zadusila svojou láskou.

Správne milovať ženu znamená byť vďačný za to, že je s vami, že vám porodila deti, že sa snaží doma udržiavať poriadok, rodinnú pohodu…

person in black long sleeve shirt holding white ceramic mugUnsplash

Naučte sa úprimne poďakovať a oceniť to, čo žena robí. Práca žien je pre mužské oči úplne neviditeľná, ale ani si neviete predstaviť, koľko času môže žena venovať upratovaniu, ktorého výsledok možno ani nebude vidieť.

A hoci je ženská práca neviditeľná, len málokedy skutočne nič nerobí. A ak vaša manželka pracuje rovnako ťažko ako vy, potom, drahí manželia, bude spravodlivé rozdeliť si povinnosti v domácnosti medzi všetkých členov rodiny.

Milovať znamená poznať jazyk lásky, ktorým vaša žena hovorí, čo je pre ňu dôležité: vaše objatia a dotyky, jednoduchá komunikácia alebo pomoc okolo domu, vaše nežné a milé slová alebo príjemné dary a prekvapenia, vaša starostlivosť o ňu.

Nebuďte leniví a snažte sa zistiť, čo by vašej žene prinieslo potešenie. Milovať ženu znamená všímať si všetky nenápadné detaily: farbu vlasov, výraz tváre, niečo nové na jej vzhľade. Určite viete, ako to uráža ženu, keď si jej muž ani nevšimne, že má nový outfit a keď nosí staré šaty, ktoré mala stokrát oblečené, opýta sa, kde ich kúpila.

Ani netušíte, ako nedostatok pozornosti zraňuje ženu. Áno, nie ste zvyknutí venovať sa detailom, ale aspoň sa o to pokúste… pretože obaja by ste mali byť schopní vedieť na vzťahu pracovať. Nepríde to len tak, je potrebné to vybudovať vzájomným porozumením a láskou.

Snažte sa byť v dobrej nálade, pretože pri pohľade na vás budú členovia vašej rodiny sa k vám s vysokou pravdepodobnosťou pridajú. Snažte sa aj vy ako muž udržiavať v rodine zdravú atmosféru.

Napríklad skoré vstávanie, športovanie, teplá a studená sprcha – to všetko rozveselí nielen vás, ale aj celú vašu rodinu. Nedovoľte, aby vás zničili zlé návyky, pamätajte: musíte udržiavať zdravého rodinného ducha.

Starajte sa o seba a o svoj vnútorný svet. Vďaka objaveniu a rozvoju vašich mužských vlastností vás bude žena vždy milovať.

Nebuďte drzí, ale nebuďte príliš mäkkí, buďte schopní rozhodovať sa a preberať iniciatívu.

 

 

Zdroj: otozh.com.ua

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...
spot_imgspot_img

Svetové predčasne narodené dieťa prekonalo 0% šancu na prežitie a tento rok oslávilo svoje tretie narodeniny.

Vtedy ste to ešte nevedeli, ale 6. júna 2020 sa Beth Hutchinsonová zapísala do histórie tým, že porodila predčasne narodené dieťa na svete. Táto novopečená...

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom internetu zdieľal so svojimi kolegami a tak sa mohla dostať až k nám. Otázku položili...

Žena necháva každú noc postieľku svojho dieťaťa pred vchodovými dverami. Všetkých prekvapila, keď vysvetlila dôvod tohto správania

Catherine Lucreová, matka a babička štyroch detí z Austrálie, necháva každý večer postieľku svojho dieťaťa vedľa. Takéto správanie vyvoláva u cudzích ľudí veľa otázok,...
Verified by MonsterInsights