Dav nahnevaných Slovákov vypískal Pellegriniho priamo pred budovou Národnej rady SR

Situácia ohľadom pripravovaného zákona, ktorý by mal po vzore iných európskych krajín zvýhodniť zaočkovaných, sa na Slovensku stretáva s obrovskou kritikou.

Svoju nespokojnosť sa niekoľko stoviek Slovákov rozhodlo prejaviť aj protestom, ktorý sa konal pred budovou Národnej rady SR, kde sa okrem poslanca Radovana Kazdu stretol s davom nahnevaných občanov Slovenska aj líder politickej strany Hlas-SD – Peter Pellegrini.

Dav frustrovaných Slovákov prišla upokojiť dokonca aj polícia a antikonfliktný tím, ktorý vraj na upokojenie davu použil aj slzný plyn.

Nespokojnosť Slovákov je najmä v radoch nezaočkovaných, ktorí nesúhlasia s tým, že by mali byť kvôli odmietaniu očkovania akokoľvek znevýhodnení.

Po niekoľkých hodinách sa k davu snažil prihovoriť aj Peter Pellegrini, ktorý sa však nestretol s pochopením. Davu vadilo dokonca aj to, že má nasadené ochranné rúško.

Na naliehanie ľudí si ho napokon dal dolu, pričom im oznámil, že s pripravovaným zákonom nesúhlasí a že bude bojovať za rovnosť zaočkovaných a nezaočkovaných.

Zdroj: hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dav nahnevaných Slovákov vypískal Pellegriniho priamo pred budovou Národnej rady SR”