Minister NAĎ nazval protestujúcich spred parlamentu „DEZOLÁTMI“ to nie je všetko

Jaroslav Naď, minister obrany, na sociálnej sieti vyhlásil, že so svojím výrokom z minulého roka, ktorým kritizoval protestujúcich, stále súhlasí. Dokonca pridal ešte jeden nový komentár.

Naď počas minuloročných protestov proti pandemickým opatreniam, ktoré sa konali v Bratislave, prirovnával protestujúcich k zvieratám, ktoré si nevážia kultúrne pamiatky. Aktuálne sa na sociálnej sieti ku spomínanému príspevku znova vyjadril a svoje slová si tak zase raz potvrdil.

„Ach, ďakujem pekne. Áno, za svojim názorom si stojím. Tí, ktorí sa vtedy vešali po plote Úradu vlády a ničili tak historickú pamiatku, tí sú pre mňa stále opicami, lebo normálny človek toto nedokáže. No a tí, čo boli teraz pred parlamentom, zbili tam policajtku, vulgárne nadávali a na podporu Slovenska spievali českú hymnu (🙈), tak to sú zase dezoláti.,“ uviedol minister obrany.

Príspevkom reagoval na status hudobníka Miloša Rabatina,  

Po jesenných protestoch pred Úradom vlády nazval minister Jaro Naď skupinu demonštrantov opicami. Strhla sa vlna kritiky na jeho hlavu, že ako môže slušných ľudí, čo sa iba vešajú na plot a lomcujú bránou nazývať opicami. Ani ja som sa ho vtedy nezastal a ostal som ticho.
Bola to chyba.
Zmeškali sme dobu keď sme intelektuálne znevýhodneným občanom neukázali cestu. Domov.
Aj so šekom na mastnú pokutu za účasť na nepovolenom zhromaždení.
Pretože ľudia, ktorí bojujú proti 5G, proti vedcom, proti lockdownu, proti rúškam, proti covidu, proti očkovaniu a proti plným nemocniciam zároveň, proti EU a proti zatvoreným hraniciam v jedenej vete, ľudia s menami v azbuke, čo chcú vírus poraziť s transparentom v ruke, by nemali mať priestor vo verejnej debate a už vôbec nie svojim krikom a agresiou ovplyvňovať opatrenia, ktoré majú zachrániť aj ich život.
Ak chceme byť humánna spoločnosť tak týmto ľuďom treba pomôcť a nie ich púšťať k megafónu.“ píše Rabatin.

 

„A mali by sme im jasne všetci ukázať, čo si o nich myslíme. Áno, týmto výrokom ašpirujem na víťaza súťaže #DezolátoFóbRoka2021. Hrdo!“ vyjadril svoj názor Naď.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Minister NAĎ nazval protestujúcich spred parlamentu „DEZOLÁTMI“ to nie je všetko”