Od hlavnej úlohy v romantických filmoch Hollywoodu po skutočnú lásku Matthew McConaughey a jeho veľká láska s Camila Alvesová

Ich vzťah nebol jednoznačný hneď od okamihu keď sa na seba pozreli. Rozhodnutie zosobášiť sa 2 roky po tom, čo sa im narodilo druhé dieťa, dokázalo, že načasovanie je dôležitým faktorom dlhodobej lásky !

Počas 14-ročnej romantike nám Matthew a Camila ukázali, čo to znamená vybudovať si so svojím partnerom ideálny život.

Vzájomnou úctou, ale aj tým, ako relaxovať a robiť veci svojim vlastným spôsobom.

Zaujímavý príbeh o tom, ako sa stretli.

V roku 2006 nehľadal lásku svojho života. V skutočnosti mu nevadilo byť v tom čase slobodný, ale život nehrá podľa vašich pravidiel. Keď sa jednu noc bavil s niekoľkými priateľmi v bare, Matthew si vo svojom kútiku oka všimol očarujúcu postavu. Okamžite vedel, že je to žena, ktorú by chcel ešte stretnúť.

Prišiel za ňou a požiadal ju, aby sa k nemu pripojila pri stole. Camilou bol očarený a hovoril s ňou „najlepšiu španielčinu v jeho živote“ celú noc. Po tejto noci a ich prvom rande o 3 noci neskôr Matthew vedel, že s ňou chce kráčať po zvyšok svojho života.

https://www.instagram.com/p/Byf2qHlBsfU/?utm_source=ig_embed

Je to krásny milostný príbeh, no tie nie sú vždy dokonalé.

Nemusí to byť vždy láska na prvý pohľad. Camilina stránka príbehu o tom, ako sa stretli, dokazuje, že je možné zamilovať sa postupne, ale rovnako intenzívne.

Keď ju tej noci v bare v Los Angeles oslovil tento chlapík, ani nesnívala o tom, že raz bude jej manžel. Brazílčanka v tom čase nepoznala slávneho herca a zvlášť ju to ani nezaujímalo. V okamihu, keď si uvedomila, kto to je, bol okamihom, keď sa s ňou prišiel porozprávať jeho blízky priateľ Lance Armstrong.

Prvá myšlienka, ktorá jej napadla bolo utiecť na druhú stranu miestnosti. Je dobré, že sa tak nestalo, pretože to bola noc, kedy si ju získal.

Nie sú to typickí hollywoodski manželia.

Predtým, ako sa vzali, mali Matthew a Camila dve deti. V júli 2008 mali hrdličky svojho prvého syna Leviho a v januári 2010 privítali svoju dcéru Vidu.

Ich vzájomná láska bola silná a Matthew vedel, že je pripravený na rodinu. Nevedel však, či je Camila pripravená prijať jeho návrh na sobáš, keď ju na Štedrý deň 2011 požiadal o ruku.

Celá jeho rodina si myslela, že ho Camila odmietne. Našťastie pre Matthewa sa láska v priebehu rokov rozrástla na myšlienku manželstva a povedala: „Áno“ !

https://www.instagram.com/p/Bf-Gal9gs2o/?utm_source=ig_embed

Manželstvo vnímajú ako dobrodružstvo.

Rozprávková svadba tohto páru sa konala 9. júna 2012 v ich dome v Austine v Texase. Malý katolícky obrad bol pre nich a ich deti veľmi výnimočný. Ich syn Levi nosil prstene a ich dcéra Vida bola družička. Camila a Matthew sú dokonalý tím a dospeli k záveru, že manželstvo nie je cieľom, ale dobrodružstvom. Spolu si budú užívať po zvyšok svojho života.

Deti sú požehnaním pre tento šťastný pár.

Čoskoro po svadbe sa narodil ich druhý syn Livingston a manželia nemohli byť šťastnejší. Matthew nazýva svoje deti „živým dedičstvom“ a ak by to bolo na ňom, pridal by ich milujúcej rodine ďalších 8 ! Táto ambícia je samozrejme, trochu pritiahnutá za vlasy. Teraz sú úplne šťastní, keď vychovávajú svoje 3 super roztomilé deti.

Niektorí si môžu myslieť, že za úspešným manželstvom je tajomstvo.

Opak je však pravdou a to, čo nás tento 14-ročný vzťah učí je to, že láska je ukrytá v malých veciach. Matthew McConaughey a Camila Alves si navzájom vážia to, kým skutočne sú, a to sa počíta najviac. Všetci by sme si mohli vziať príklad z knihy lásky tohto páru, nemyslíte?

Podeľte sa s nami v komentároch, čo pre vás znamená úspešný vzťah.

https://www.instagram.com/p/Bzn8bG-hAOM/?utm_source=ig_embed

Zdroj: www.brightside.me

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Od hlavnej úlohy v romantických filmoch Hollywoodu po skutočnú lásku Matthew McConaughey a jeho veľká láska s Camila Alvesová”