Starú stodolu zmenili na nepoznanie. Teraz sa sem ľudia len tak hrnú a rezervácie sú na mesiace dopredu

Chladnú kamennú stodolu na írskom vidieku zmenili jej majitelia v roku 2008 na nepoznanie. Víkendové romantické sídlo, ktoré nájdete na Airbnb pod názvom CROWS‘ HERMITAGE sa nachádza asi 30 minút od dublinského letiska. Je to ideálne miesto na oddych počas cesty po východnom pobreží Írska.

Kamenné steny a dubové trámy dopĺňa luxusný nábytok. Kuchyňa je dostatočne dobre vybavená aby potešila vášnivého kuchára.

K dispozícií je tiež sprchový kút a toaleta. Obývačka okrem svojho komfortu ponúka veľa zaujímavých a neobvyklých kníh o histórií, flóre a faune v Írsku.

Malé schodisko vedie až do spálne s pohodlnou manželskou posteľou a úchvatným výhľadom na okolie. Teplo v stodole zaisťuje okrem piecky aj záložné elektrické kúrenie.

Je to naozaj romantické miesto, a to až natoľko, že tu mali viac ako desať svadobných ciest a dva úspešné požiadania o ruku!
Presvedčte sa o tom s nami.

Fotografie © airbnb

Zdroj:  airbnb

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Starú stodolu zmenili na nepoznanie. Teraz sa sem ľudia len tak hrnú a rezervácie sú na mesiace dopredu”