Žena sa rozhodla povedať, aké je to žiť s 90 kilogramami. „Toto ste o plnších ženách nevedeli“

Užívateľka sociálnej siete Twitter s prezávkou Zelenoyablochka sa priznala k tomu, že už ju nebaví počúvať argumenty ľudí vyjadrujúcich sa na jej postavu a rozhodla sa povedať pravdu o tom, aké je to žiť v takomto tele.

Sľúbila tiež, že napíše o sebe jeden fakt, za každý lajk, ktorý dostane. Začala s uvedením jej rozmerov: 163 cm a 90  kg. Tvrdí, že nemá rada svoju pleť, ale to jej nebráni užívať si život.

Tu sú niektoré veci, ktoré sa rozhodla zdieľať:

  • Rozsah veľkosti v obchodoch je jeden veľký problém. Najväčšia veľkosť, ktorú môžem nájsť, je XL, ktorá mi je príliš malá. Nechcem nosiť voľné oblečenie len preto, že nespĺňam normy masového trhu.
  • Cena oblečenia väčších rozmerov je v niektorých obchodoch vyššia, pretože na ich vytvorenie jednoducho potrebujú viac látky. Stále to považujem za diskrimináciu.

 

  • Len zriedka nosím džínsy. Tento problém nie je len kvôli mojej váhe, ale aj kvôli tvaru mojich nôh. Som si istá, že veľa žien sa musí popasovať s touto výzvou – moje stehná sa začnú o seba trieť spolu a moje džínsy sú po 1 alebo 2 mesiacoch nosenia ozdobené o diery navyše.
  • Pribúdaním na váhe sa zväčšili aj moje prsia. Na jednej strane je to dobré. Rada však spím na boku, no moje prsia ma v noci tlačia, preto začnem chrápať.

 

  • Nadmerná váha je úzko spojená so zadržiavaním vody v tele. Opuch sa tak stáva častým javom. Každé ráno sa zobúdzam s tvárou človeka, ktorý pil alkohol ako je týždeň dlhý.
  • Moje nohy sú opuchnuté, čo je tiež veľmi nepríjemné. Zvyčajne k tomu dôjde, ak zostanem v jednej polohe (v sede alebo v stoji) príliš dlho. Okrem toho, ponožky na nohách môžu bolestivým spôsobom prerušiť cirkuláciu krvi do chodidiel.

 

  • Vždy som si musela schániť svoj osobný priestor. Ľudia okolo mňa majú tendenciu žartovať: „Bola si taká štíhla, vyzerala si dobre“ alebo „Ó, pribrala si?“ alebo „Byť bacuľkou ti nesvedčí“ alebo „mala by si menej jesť.“

 

  • Keďže moje prsia aj brucho sa stále zväčšujú, cítim sa nepohodlne, keď sa moje prsia dotýkajú brucha, akoby na ňom odpočívali.

 

  • Pohybovať sa v úzkych toaletách môže byť dosť nepríjemné. Je to naozaj otravné. Tento problém som nemala, keď som vážila menej.
  • Je mimoriadne ťažké nájsť pekné spodné prádlo, ktoré nestojí majetok. Moje rozmery bokov boli vždy viac ako 101 cm, aj keď som vážila menej. To je dôvod, prečo najkrajším a finančne najdostupnejším kúskom bielizne, ktorú si môžem dovoliť, sú čierne bavlnené nohavičky s jednoduchou čipkou (ak mám šťastie).

 

  • Chudí priatelia, ktorí stále hovoria, že sú tuční, spôsobujú bacuľatejším ženám príval zlých myšlienok a nízkeho sebavedomia. Snažím sa k tomu stavať s pokojom – všetci musíme žiť vo svojich telách.

 

  • Cítim sa však nepríjemne, keď ľudia začnú hovoriť o žene s kilami navyše, ktorá je štíhlejšia ako ja, keď som v ich blízkosti, veci ako „Pozrite sa, ako je tučná.“ Automaticky začnem premýšľať o tom, či títo ľudia hovoria rovnaké veci o mne, keď nie som pri nich.

 

  • Teraz hovorme o vážnych veciach – strie. Vedia ma vystrašiť a spôsobujú u mňa smútok. Okrem toho, viem presne kde sa objavia, pretože moja pokožka ma na týchto miestach začne bolieť, akoby ju niekto naťahoval.
  • Bojím sa stáť na stoličkách a iných menších veciach, pretože váha 90 Žena sa rozhodla povedať, aké je to žiť so 113 kilogramami. „Toto ste o plnších ženách nevedeli“kg je jednoducho veľa. Buďme úprimní!
  • Nikto ma nešikanoval kvôli nadváhe, ale bola som v komplikovanom vzťahu, v ktorom by ma môj partner najradšej vydieral, len aby som schudla. Boli tam aj komentáre od mojich priateľov ako napríklad: „Si príliš tučná na to, aby si to urobila.“ Už mám toho dosť.

 

  • Moja matka je osoba, ktorá ma núti cítiť sa veľmi nepríjemne. Vždy povedala, že „šírka tvojho zadku nemá vplyv na tvoje šťastie“, čo znamená, že si ma nikto nebude chcieť vziať. Upozornenie: Som už rok šťastne vydatá. Teraz pokračuje vo vtipkovaní o mojej váhe, niekedy ma to privádza k slzám
  • Poďme hovoriť o škodlivosti, ktorú môže mať nadváha na vaše zdravie. Celý život som chorá. Mala som chronickú gastritídu a musela som zostávať v nemocnici každých 6 mesiacov, pred dovŕšením 18 rokov. Mám tiež bolesti hlavy a neurologické problémy. Hoci som sa na túto váhu dostala až v dospelosti, zdravotné problémy mám už od detstva.

 

  • Existuje tiež niečo ako tuková fóbia. Pracovala som 14 až 15 hodín denne na mieste, kde som musela stáť. Nohy a chodidlá ma samozrejme boleli, takže som išla k lekárovi a povedala som, že si myslím, že mám artritídu. Požiadala som ich, aby mi urobili vyšetrenia, ale lekár mi len povedal, že by som mala schudnúť.

 

  • Čo sa týka môjho postoju k môjmu telu: Nikdy som nebol štíhla. Postupne som sa však naučila milovať svoje telo. Stále hľadám harmóniu a považujem sa za krásnu. Ale keď narazím na náhodné fotografie alebo nemôžem nájsť oblečenie v mojej veľkosti, začínam sa cítiť nepríjemne.

Už ste sa niekedy cítili nepríjemne kvôli vašej váhe alebo výške?

zdroj:adme.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena sa rozhodla povedať, aké je to žiť s 90 kilogramami. „Toto ste o plnších ženách nevedeli“”