25 mrazivých príbehov v štýle Stephena Kinga, ktoré sa skladajú len z 2 viet

Strašidelný príbeh nemusí byť dlhý a mätúci, dôležité je, aby vedel človeku skutočne nahnať strach. Ponúkame vám niekoľko krátkych poviedok, z ktorých vám bude tuhnúť krv v žilách.

Odporúčame ich čítať v noci v tmavej miestnosti a osamote. Samozrejme, len v prípade, že máte silné nervy …

  1. Priviezli nám figuríny v bublinkovom ochrannom filme. Odchádzam z miestnosti, keď zrazu začujem, že niekto stláča bublinky.
  2. Už ste sa začali ponárať do zdravého pokojného spánku, keď zrazu počujete, ako vám niekto do ucha šepká vaše meno. Doma nie je nikto, okrem vás.
  3. Moja dcéra začala uprostred noci plakať a kričať. Navštívila som jej hrob a požiadala ju, aby to nerobila, to však nepomohlo…

  1. Podľa mojich výpočtov to bol 312. deň. Internet stále nefunguje.
  2. Včera večer ma žena zobudila, lebo si myslela, že sa nám do domu vkradol zlodej. Pred dvoma rokmi bola moja žena zabitá … lupičmi.
  3. Posledná žijúca osoba na planéte sedela v miestnosti úplne osamote, keď zrazu začula klopanie na dvere.
  4. Mama vás volá, aby ste prišli dolu. Vy odídete z izby a z kúpeľne počujete šepot pochádza: „Nechoď tam, to isté som počul aj ja.“
  5. Dnes som vo svojom aute našiel mŕtvola. Je to zvláštne, pretože včera tam boli dve mŕtve telá.

  1. Pobozkám svoju ženu a dcéru, zaželám im dobrú noc a idem spať. Ráno sa prebudím na psychiatrii a sestričky mi hovoria, že to bol len sen.
  2. Po dlhom dni sa vrátite domov s tým pocitom, že ste sa celý deň tešili na relax osamote. Hľadáte spínač na zapnutie svetla, keď zrazu zacítite niečiu ruku.
  3. Pozerám sa cez kľúčovú dierku. Za dverami je chlapík s pizzou v rukách, no ja som si pizzu neobjednal a v žiadnom prípade by to nebolo od chlapa s maskou klauna.
  4. Mám priateľa menom Charlie, s ktorým sa hráme v suteréne jeho domu. Zaujímalo by ma, kedy ma Charlie nechá ísť domov.
  5. Mala som nádherný sen, až kým som sa neprebudila na zvuky, ako keby niekto búchal kladivom. Potom, čo som už len počula, ako kusy zeme padajúce na vrch rakvy prehlušujú moje výkriky.
  6. Šla do škôlky, aby sa pozrela na svoje spiace dieťa. Okno bolo otvorené, no posteľ bola prázdna.

  1. Našiel fotku seba, ako pokojne spí v posteli. Problém je, že žije sám.
  2. V detskom monitore neustále počuť plač. No jeho dcéra a manželka odišli k rodičom do iného mesta.
  3. Môj priateľ mi dnes zavolal a oznámil, že príde neskoro, približne niekedy pred polnocou. „Žiadny problém,“ povedala som, zložila telefón, otočila sa a videla svojho priateľa, ako si sadá na gauč a pije pivo.
  4. Zobudila som sa so studeným potom, pretože vo sne na mňa zaútočili dvaja kriminálnici. Išla som do kúpeľne, aby som sa osviežila, vyzliekla som si tričko a uvidela niekoľko čerstvých rán v oblasti srdca a pľúc.
  5. Matka mojej najlepšej priateľky zomrela minulý rok na rakovinu prsníka. Dnes jej lekár zavolal a povedal: „Vaša matka čoskoro zomrie, chce sa s vami rozlúčiť, príďte čo najskôr.“
  6. Snívalo sa mi, že ma počas spánku sledoval nejaký cudzinec. Keď som sa prebudil, videl som stopy topánok pri posteli…

  1. Moja žena utekala do izby, aby zistila, či je so mnou všetko v poriadku, pretože počula, ako som hlasne a kŕčovito kašľal. Ja som však nekašľal.
  2. Po sledovaní hororových filmov sa z mojej priateľky stal naozajstný paranoik. Verí, že by som nemal každú noc prísť a sledovať ju cez okno jej spálne.
  3. „Nemôžem spať,“ zašepkala a vošla do mojej postele. Prebudil som sa so studeným potom a lapal som po šatách, v ktorých bola pochovaná.
  4. Môj priateľ má zbierku, na ktorú je veľmi pyšný. Ale nikdy mi nepovedal, že zbiera drobnosti, ktoré si vzal od dievčat, ktoré uškrtil.
  5. Vždy som mala ten istý sen: Zabije ma muž, ktorého som predtým nikdy nestretla. „Hlúposť,“ hovorila som si, až kým som nešla na rande na slepo a nevidela ho priamo pred sebou.
  6. Nemôžem sa hýbať, dýchať, hovoriť, je tu tma a nemôžem poriadne dýchať. upchaté. Bolo by lepšie, keby ma spopolnili a nepochovávali ma do zeme.

  1. Dnes ku mne prišli hostia, ktorí sa zdali byť milí a zdvorilí, preto som im povedal o svojom koníčku; viete, bolo to dosť ťažké vysvetliť, takže som to musel ukázať. Mám pocit, že sa každým dňom zlepšujem: tentokrát som už nemusel lámať kosti, hoci mám rád ako kričia a odolávajú.

Ktorý z týchto príbehov vás najviac vystrašil?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “25 mrazivých príbehov v štýle Stephena Kinga, ktoré sa skladajú len z 2 viet”