3 Cviky pre krajšie obrysy tváre: Omladla som o pár rokov a získala krásnu tvár

Nie je žiadnym tajomstvom, že s vekom sa na tvári objavujú nedokonalosti. Reč je o vráskach na tvári, ochabnutá pleť, pigmentové škvrny či iné nedokonalosti. Našťastie existuje niekoľko jednoduchých cvikov, ktoré vám pomôžu skorigovať všetky prípadné nedokonalosti.

Nepotrebujete k tomu drahé návštevy v kozmetických salónov. Úplne vám na to postačí pohodlie vášho domova.

Na uskutočnenie prvého cviku budete potrebovať malú plastovú fľašu s trochou vody na dne. Fľašu by ste mali držať perami a fľašu mierne zakloniť dozadu. Krk je stiahnutý, líca napnuté, okolie pier je prekrvené.

V tejto polohe musíte vydržať čo najdlhšie, následne urobte prestávku a potom ešte niekoľkokrát zopakujte (až 5 opakovaní a v priebehu času môžete zvýšiť počet opakovaní alebo pridať viac vody do fľaše. Týmto cvikom napínate ochabnutú pokožku líc a krku a taktiež vyhladzujete kontúry pier.

Na druhý cvik budete potrebovať balón. Nadýchnite sa do pľúc a všetok vzduch vyfúknite do balóna. Potom späť z balóna nasajte vzduch do pľúc. Vdychovanie a výdych vzduchu do balónika opakujte asi 3 krát – viac opakovaní nie je nutných, nakoľko ide o pomerne dosť náročný cvik.

Uvoľnite sa a potom to zopakujte ešte niekoľkokrát. Čo zapájate pri tomto cviku? Najmä líca, ktoré sú pod obrovskou záťažou. Po chvíli pravidelného cvičenia sa líca znateľne stiahnu a môžu začať nadobúdať ružovkasté sfarbenie.

Na posledný cvik budete potrebovať ceruzku alebo pero. Zatvorte pery vložte tam ceruzku. Pohybujte ceruzkou perami dopredu a dozadu, zatvárajte a otvárajte pery. Urobte 10-20 opakovaní, dajte si prestávku a urobte ešte ďalšie 2-3 série.

Na prvý pokus to nemusí fungovať viac ako 10 –krát. Ide o komplikovanú japonskú techniku faceliftu, ktorá skutočne funguje. Držaním ceruzky a pohybom so zatvorenými otvorenými perami prinútite všetky svaly tváre pracovať v oblasti pier, nosa, brady a krku.

Všetky uvedené cviky opakujte každý deň, aby ste viditeľne omladili a napli kontúry vašej tváre!

Pre lepšiu predstavu prevedenia cvikov prikladáme aj inštruktážne video…

 

Zdroj: cpykami.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “3 Cviky pre krajšie obrysy tváre: Omladla som o pár rokov a získala krásnu tvár”