5 vlastností herca Keanu Reevesa, ktoré by mal mať každý z nás. Jeho skromnosť je neuveriteľná

Keanu Reeves je odlišný od mnohých hollywoodskych hercov. Jeho skromný životný štýl a ťažký osud o ňom vytvárajú obrovské množstvo fám, ale jedna vec je istá – je to skvelý herec a výnimočný človek.

Toto je jeho 5 vlastností, ktorými by sa mohol popýšiť, hoci sme presvedčení, že by to nikdy neurobil.

  1. Nezmenený charakter

Keanuovo detstvo malo ďaleko od toho, ktoré mala väčšina deti žijúcich v Hollywoode. Dokonca aj sen o hereckej kariére bolo pre dieťa diagnostikované s dyslexiou len naivnou predstavou.

Ale aj napriek chorobe a fakte, že jeho otec bol drogovým dílerom sediacim vo väzení a matka mala v obľube svadby a rozvody, sa Keanu nakoniec podarilo získať si dôstojný život.

Po roku 2000 musel znášať dve ďalšie ťažké rany, ktoré mu priniesol život do cesty. Jeho priateľka, asistentka Davida Lyncha Jennifer Symeová, prišla o ich dieťa týždeň pred pôrodom a o rok neskôr zomrela pri autonehode.

  1. Schopnosť dávať

Herec je známy svojou skromnosťou a zaslúžene je považovaný za najskromnejšieho muža v Hollywoode.

My to môžeme posudzovať len na základe príbehov, ktoré kolujú internetom, no chceme veriť, že sa nejedná len o výplody fantázie.

Keanu Reeves založil Nadáciu pre rakovinu (jeho sestra trpí leukémiou), ale odmietol dať organizácii svoje meno.

Okrem toho, aktívne bojuje za práva zvierat a podporuje rôzne environmentálne organizácie.

  1. Všestranná osobnosť

Herec bol najskôr úspešný v hokeji, kde si vyslúžil prezývku „stena“ pre svoje absolútne úžasné pohyby ako brankár. Kvôli zraneniu však musel svoju hokejovú kariéru nakoniec ukončiť.

Okrem toho, že je to skvelý herec, bol tiež basgitaristom v rockovej skupine Dogstar. Boli predskokanmi takých slávnych hudobníkov ako napríklad David Bowie.

Keanu tiež miluje poéziu, v roku 2011 napísal text do obrázkovej knihy pre dospelých s názvom Óda na šťastie (Ode to Happiness).

  1. Skromnosť

Sláva a peniaze ho nezmenili na horenosa, a to ani po účinkovaní v známom filme „Matrix“. Reeves je v priemysle už 3 desaťročia, ale fanúšikovia o jeho osobnom živote vedia veľmi málo.

V časoch, kedy sa celebrity náhlia za tým, aby sa čo najlepšie dostali do povedomia verejnosti, sa Keanu snaží držať od akýchkoľvek foriem bulváru.

Mnohé zdroje hovoria, že majetok Keanu Reeves sa odhaduje na 360 miliónov dolárov. Napriek tomu žije herec obyčajným životom a neprezentuje sa ako zbohatlík.

Je to jediná hollywoodska hviezda, ktorá nevlastní obrovské sídlo. Keanu hovorí: „Žijem v obyčajnom byte, kde mám všetko po ruke, nevidím dôvod na kúpu domu, ktorý bude poloprázdny.“

  1. Sebairónia

Herec sa spolu s ostatnými ľuďmi zasmial nad obrázkom „Smutný Keanu“. Na svoje narodeniny, si kúpil  cupcake a kávu a každý okoloidúci mu mohol zablahoželať.

Veľký zmysel pre humor a sebairóniu – ďalšie plus do pokladnice pozitívnych vlastností Keanu Reevesa.

Páči sa vám Keanu Reeves ako človek?

zdroj: lifter.co.ua

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 vlastností herca Keanu Reevesa, ktoré by mal mať každý z nás. Jeho skromnosť je neuveriteľná”