Nevesta si myslela, že po svojej svadbe poputuje na druhý svet. Niekto jej ale poradil, aby zo svojho jedálnička vylúčila 1 produkt…

28-ročná Jessica Binová s istotou vie, že v živote sa nikdy nemáme vzdávať a strácať vieru v seba samého. Už od malička trpí dedičnou chorobou v podobe pľúcnej cystickej fibrózy, ale ani to ju neprinútilo k tomu, aby sa vzdávala.

Každý deň mala užívať 40 rôznych tabletiek a prijať aspoň 4000 kalórií – kvôli problémom s dýchaním jej telo potrebovalo neustále doplňovanie živín. Našťastie, rodičia milovanej dcéry sa jej snažili poskytnúť všetku možnú podporu.

Postupom času sa však situácia začala zhoršovať. Lekári Jessice povedali, že jej pľúca fungujú len na 30% a skôr či neskôr bude nútená podstúpiť transplantáciu obidvoch pľúc.

Rodina sa spolu s Jessicou na istý čas presťahovala bližšie k nemocnici, pretože v prípade krízy nemohli stratiť ani sekundu. Bohužiaľ, jej zdravie sa každým dňom čoraz viac zhoršovalo. Čoskoro bola pripútaná výhradne k posteli!

Žena sa priznala, že už strácala nádej a myslela si, že jej koniec sa blíži. Aj to bol dôvod, prečo sa spolu so svojím milovaným priateľom rozhodli usporiadať svadobný obrad. Z nemocničného lôžka sa jej podarilo organizovať celú svadobnú ceremóniu a vyriešiť všetky detaily týkajúce sa svadby. Vždy mala na mysli: táto oslava bude posledná v mojom živote.

Muž, ktorý ju nečakane zachránil, bol otec svadobného fotografa.

Rozhodol sa nekonzumovať cukor, vďaka čomu sa zbavil vážnych zdravotných problémov. Odporučil jej teda, aby nasledovala jeho príklad. Po zamyslení sa nakoniec rozhodla, že už nemá čo stratiť a tak súhlasila s nápadom, vylúčiť cukor zo svojho jedálnička.

S novou diétou sa začala cítiť omnoho lepšie. Hrozba blížiacej sa smrti už viac nebola témou číslo jeden. Po tom, čo lekári uvideli, že choroba začína ustupovať, ponúkli Jessice, aby podstúpila experimentálnu liečbu. Návrh lekárov skončil neuveriteľným úspechom a mladá žena je už mimo ohrozenia života!

Samozrejme, cystická fibróza sa z nej nevytratila úplne. Naďalej ju prenasleduje, no teraz má žena silu proti nej bojovať a zatiaľ sa jej to darí na plnej čiare.

Je presvedčená, že krízu sa jej podarilo prekonať len vďaka tomu, že sa rozhodla zo svojej stravy vyradiť cukor. Svojim známym a priateľom, ktorých tiež postihol neľahký osud, odporúča, aby si od nej vzali príklad.

Veríte, že vylúčenie cukru dokáže urobiť takéto divy? Podeľte sa s nami o vaše názory v komentároch!

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nevesta si myslela, že po svojej svadbe poputuje na druhý svet. Niekto jej ale poradil, aby zo svojho jedálnička vylúčila 1 produkt…”