sobota, 27 júla, 2024

Chcete vyhrať 100 000 eur v očkovacej lotérii? Stačí zodvihnúť telefón a urobiť TOTO

Aj napriek tomu, že prvotne mala byť v očkovacej lotérii rozdelená celková suma 2 milóny eur, poslanci schválili len polovičný rozpočet a to približne 855 000 eur, ktoré budú rozdeľované každý týždeň.

V týchto dňoch bol zverejnený štatút očkovacej lotérie, ktorý okrem iného obsahuje aj dôležitú podmienku, ktorú ministerstvo finacií nepropaguje tak, ako by malo.

Podľa Petra Tkačenka – komentátora denníka SME, je podmienka rezortu financií zavádzajúca vie o nej len zlomok Slovákov, ktorí sa do lotérie zapojili.

Slováci v lotérii hrajú o prémiovú výhru 100 000, štandardnú výhru 10 000 eur a automatickú výhru 1 000 eur týždenne, pričom 100 000 a 1 000 eur môže získať 5 výhercov a 25 výhercov môže získať 10 000 eur. Základnú výhru 1 000 eur môže získať dokonca až 100 výhercov počas jedného týždňa.

Podľa štatútu očkovacej lotérie vyhrá 100 000 výhru len ten, kto bude sledovať verejnoprávnu RTVS, konkrétne živý prenos, v ktorom sa dozvie unikátne heslo. Heslo sa vraj bude meniť každý deň. S podmienkou nesúhlasí ani sám Tkačenko, ktorý na svoj profil na sociálnej sieti uverejnil príspevok, v ktorom píše:

„Nielenže si len tak z prsta vycucal, že na lotériu treba za dvanásť týždňov minúť takmer rovných 10 miliónov eur, on ešte trvá na tom, že kto chce niečo vyhrať zo spoločných peňazí, musí sa na jeho dielo aj pozerať.“

Komentátor dodal, že okrem toho, že musíte sledovať živý prenos, musíte zodvihnúť telefón do 20 sekúnd a povedať aj správne heslo, ktoré sa bude každý deň meniť. Výhra bude fungovať ako vo viacerých televíznych súťažiach, kde sa nezískaná výhra nabaľuje a na tretí deň sa môže vyšplhať až do výšky 300 000 eur.

Zdroj: Facebook/Peter Petrovič Tkačenko,

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights