back to top
sobota, 20 apríla, 2024

Fotky pred a po rekonštrukcii žalára, z ktorého sa stal luxusný apartmán za 592 000 $

Ak ste sa niekedy pokúsili zrekonštruovať dom, viete, koľko problémov je s tým spojených. Robustný proces premeny niečoho starého na niečo krásne, vyžaduje zručnosti, dobré plánovanie, trpezlivosť a samozrejme aj finančné prostriedky.

Pochopiteľne, nie každý má všetky tieto veci, takže môžeme obdivovať iba tých, ktorí to robia. Jedným z tých užitočných ľudí je Jamie Barrow, ktorý nedávno získal veľkú pozornosť pri premene starého suterénu na ohromujúci byt.

Jamie Barrow, známy ako najrýchlejší snowboardista v Británii, nedávno predstavil svoj najnovší projekt renovácie domu.

Rightmove

Aj keď ho väčšina ľudí pozná ako najrýchlejšieho snowboardistu v Británii, ktorý vyhral Guinnessov svetový rekord za najrýchlejšiu jazdu na snowboarde, keď bol ťahaný vozidlom, Barrow je tiež vynikajúci v rekonštruovaní starých priestorov.

28-ročný muž už zrekonštruoval 6 nehnuteľností, hoci jeho posledný bol doteraz najväčším projektom.

V roku 2017 si všimol, že krásny historický gruzínsky mestský dom, v ktorom už vlastnil nehnuteľnosť, mal k dispozícii suterén.

Po zakúpení schátraného suterénu strávil Barrow roky jeho renováciou.

Jamie Barrow

Tento suterén bol vlastne komunálnou oblasťou, ale kvôli stavu, v ktorom sa nachádzal, sme ho nemohli nijakým spôsobom využívať. Pomyslel som si, „ak ho nemôžeme použiť ako komunálnu oblasť, na čo je taký priestor dobrý ?

Preto som oslovil ľudí, ktorí vlastnili budovu, aby som zistil, či by mali záujem mi ho predať.

Po dlhých rokovaniach s tým nakoniec súhlasili.“

Aj keď suterén bol v dosť zlom stave a vyzeral ako strašidelný starý žalár, Barrow si okamžite uvedomil, že ho dokáže premeniť na niečo skutočne svieže. A tak sa aj stalo !

Muž nedávno zdieľal výsledok prerobeného „žalára“, a ten sa rýchlo stal na internete vírusovým.

Jamie Barrow

„Bolo dosť desivé tam ísť v noci. Bolo to niečo ako z hororového filmu, ale videl som potenciál tohto majetku.“

Barrow nám povedal, že oblasť, ktorá bola pravdepodobne nedotknutá už sto rokov, je pre neho veľmi zvláštna kvôli celej jeho histórii. „Som veľmi hrdý na to, že som ho vrátil späť do stavu, ktorému sa bude tešiť ďalších 100 rokov,“ uviedol developer.

Trvalo to tri a pol roka s množstvom bolesti hlavy a investíciou 137 000 dolárov, kým sa pivnica zmenila. Doteraz neobývateľné miesto bez vody, elektriny a plynu sa zmenilo na prekrásny 2-izbový byt, ktorý sa v súčasnosti predáva približne za 592 000 dolárov.

„To, čo sa mi na tomto projekte páčilo najviac, bolo to, že som videl stav, v akom sa priestor nachádzal a bol som schopný obnoviť jeho potenciál,“ uviedol Barrow.

Ohromujúci 2-izbový byt sa teraz predáva za 592 000 dolárov.

Jamie Barrow

Jamie obnovuje nehnuteľnosti už približne 7 rokov. V zime tohto človeka zvyčajne zamestnáva snowboard, ale v lete potreboval niečo, na čom by mohol pracovať. Takto sa začal zaujímať o renováciu nehnuteľností. Všetko to začalo malým projektom. „Našiel som najlacnejšie jednoizbový byt, aký som mohol nájsť v Bath a začal som s tým.

Jamie Barrow

Vyšlo to naozaj dobre a zarobil som na to slušné množstvo peňazí, čo pre mňa bolo prekvapením, pretože som s tým naozaj nerátal. Bol to pre mňa iba vášnivý projekt.“ Jeden malý projekt za druhým viedol Barrowa k otvoreniu vlastnej spoločnosti na renováciu nehnuteľností. Dúfajme, že čoskoro uvidíme ďalšie ohromujúce rekonštrukcie !

Jamie Barrow

Po tom, čo sa na tomto projekte vynaložilo toľko úsilia, Jamie nemohol uveriť výsledku.

Jamie Barrow

Zdroj: www.boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...
spot_imgspot_img

Svetové predčasne narodené dieťa prekonalo 0% šancu na prežitie a tento rok oslávilo svoje tretie narodeniny.

Vtedy ste to ešte nevedeli, ale 6. júna 2020 sa Beth Hutchinsonová zapísala do histórie tým, že porodila predčasne narodené dieťa na svete. Táto novopečená...

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom internetu zdieľal so svojimi kolegami a tak sa mohla dostať až k nám. Otázku položili...

Žena necháva každú noc postieľku svojho dieťaťa pred vchodovými dverami. Všetkých prekvapila, keď vysvetlila dôvod tohto správania

Catherine Lucreová, matka a babička štyroch detí z Austrálie, necháva každý večer postieľku svojho dieťaťa vedľa. Takéto správanie vyvoláva u cudzích ľudí veľa otázok,...
Verified by MonsterInsights