sobota, 27 júla, 2024

Kontroverzné vyhlásenie princa Williama: TAKTO by zareagoval ak by mu jeho dieťa oznámilo, že je inak orientované!

Komunita LGBTI je v našej spoločnosti prítomná už od nepamäti no aj po dlhých rokoch si len ťažko vydobíja uznanie. Byť v dnešnom svete inak orientovaný je spojené s akýmsi strachom či zatajovaním kým v skutočnosti ľudia sú.

Najťažším údelom totiž býva takzvaný “coming out”, keď sa inak orientovaný ľudia k svojej sexualite priznajú.

Strach z neprijatia od rodiny či od spoločnosti alebo strata priateľov je to čo členov tejto komunity odrádza od samotného priznania pred svetom kým naozaj sú. V tomto článku sa dozviete aký má na túto problematiku názor člen kráľovskej rodiny, princ William.

 

Ako by ste zareagoval?

Princ William a jeho manželka vojvodkyňa Kate spolu vychovávajú 3 krásne deti – Georgea, Charlotte a Louisa. Počas návštevy jednej z londýnskych charít pre komunitu LGBTI vyjadril prince William v tomto smere svoj názor.

Po hypotetickej otázke ako by zareagoval ak by mu jeho deti priznali, že sú inak orientovaný mal William jasnú odpoveď. “Myslím si, že nad týmto nepremýšľate až do doby kým sa stanete rodičom a myslím si, že je jasné, že by som bol s tým úplne v poriadku,” priznal princ William. 

https://www.instagram.com/p/B_UHBjUl963/

 

Ako by to prijala verejnosť?

Jediné čoho sa však bojí je to ako by si to spoločnosť vzhľadom na ich postavenie vysvetlila a ako by to zobrala. Priznal aj to, že s manželkou sa už na túto tému bavili a robia všetko preto aby boli ich deti na všetko pripravené.

“Plne budem podporovať akékoľvek rozhodnutie urobia no s rodičovského pohľadu ma trápi koľko bariér, nenávistných slov, odsudzovania a diskriminácie môže z toho vzísť. Táto časť všetkého ma tak trochu trápi,” vysvetlil.

https://www.instagram.com/p/B6eXqjIlOvk/

 

Trápi ho aj to aký tlak by sa na jeho deti vyvinul a mohol im tak sťažiť ich životy. Taktiež dúfa, že by sme všetci mohli žiť vo svete, kde by priznanie k inej orientácii bolo úplne normálne a v pohode. No vzhľadom na postavenie ich rodiny ho znervózňuje práve prijatie od verejnosti.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights