Manželia si postavili mini krčmu v záhrade a ohúril ňou ľudí. Niečo také úžasné, by chceli mať všetci

Lockdown donútil mnohých milovníkov krčiem hľadať iné formy zábavy.

Niektorí sa rozhodli si vytvoriť barové prostredie doma, alebo využili stretnutie s priateľmi prostredníctvom FaceTime v pohodlí domova.

Sú aj takí, ktorí sa rozhodli vzdať svojho obľúbeného drinku a začali praktizovať nové koníčky. S najkreatívnejším riešením však prišla rodina Crabovcov, ktorá sa rozhodla, že v záhrade si chcú postaviť krčmu.

Po konzultácii si manželia rozplánovali vytvorenie záhradnej krčmy. Dokončenie tohto projektu trvalo približne tri týždne, kým Amy a jej manžel dosiahli požadovaný výsledok, ktorý ľuďom vyrazil dych. Keď sa dokončený projekt objavil na stránke Octavia Chic na Facebooku, rýchlo sa stal vírusovým.


Manželia boli ohromení akú podporu táto krčma dostala od ľudí. Na internete dostali 21 tisíc lajkov. Najlepšia časť tejto krčmy je zvnútra. Toto neuveriteľné dielo bolo naplánované do najmenších detailov a je plné ručne robených predmetov. Keď prejdete dverami, nemôžete uveriť vlastným očiam, že toto skutočná krčma. Pozrite sa !

Zdroj: www.boredpanda.com

Zdroj foto: Octavia Chic

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Manželia si postavili mini krčmu v záhrade a ohúril ňou ľudí. Niečo také úžasné, by chceli mať všetci”