Muž kritizuje nezaočkovaných. Jeho žena s rakovinou musela uvoľniť lôžko pacientom s koronavírusom

Manžel onkologickej pacientky uverejnil virálne video na sociálnej sieti TikTok o tom, ako neočkovaní pacienti s ochorením COVID vytláčajú domov očkovaných pacientov, ako je aj jeho manželka, ktorá potrebuje silnú liečbu.

Jeho video údajne pomohlo zmeniť zmýšľanie niektorých ľudí až tak, že sa napokon dali zaočkovať.

Jason Arena, ktorý žije v meste Charlotte v Severnej Karolíne, pre portál Daily Dot uviedol, že ho rozčúlilo, keď jeho manželku prepustili z miestnej nemocnice ešte pred ukončením liečby rakoviny, pretože nemocnica vytvára priestor pre pacientov s ochorením COVID.

@speakthetruth101

#TeamofTomorrow #covid #vaccine #antivaccine #hypocrisy #foryou #bullshit

♬ original sound – Jason Arena

Muž vo svojom videu na sociálnej sieti spomína: ,,Deväťdesiatdeväť percent všetkých, ktorí sú práve v nemocnici s ochorením COVID-19, je nezaočkovaných. Ak naozaj veríte, že COVID-19 nie je skutočný a skutočne si myslíte, že to nie je veľký problém ho po nakazení zvládnuť, nedať sa zaočkovať je vaše právo. Nebudem sa s vami o tom hádať.

O čom sa s vami ale hádaťbudem je to, že každý z vás uteká do nemocnice takmer okamžite po tom, čo sa koronavírusom nakazí. Ak neveríte lekárom v momente, kedy sa nakazíte, prečo im nedôverujete v oblasti vakcín?“

Muž následne odkazuje, aby v prípade, že sa nezaočkovaní nakazia, aby ostali doma. Mužove video si už pozrelo viac ako 3 milióny ľudí. Hovorí, že video natočil týždeň po prepustením jeho manželky z nemocnice, keď zistil, že väčšina pacientov hospitalizovaných s ochorením COVID je nezaočkovaných.

Jason vo videu pokračoval: ,,Ako manželovi ťažko chorej pacientky mi vrie krv, že pacienti s rakovinou sú zaradení na koniec rebríčka.“ Povedal, že tento prístup ľudí je obzvlášť bolestivý pre neho a jeho rodinu, pretože počas pandémie boli všetci v ústraní mimo sociálneho kontaktu, aby mohli zaistiť, že jeho manželke, ktorá s rakovinou bojuje od roku 2014, nehrozí takmer žiadne riziko.

Každý v jeho rodine, okrem dieťaťa, ktoré má 9 rokov, je podľa jeho slov očkovaný. ,,Vakcínu vnímame ako svetlo na konci tunela,“ povedal. Meno nemocnice zo strachu pred nepriazňou lekárov nezverejnil. Povedal, že prišli do nemocnice o 4:30 ráno, ale na príjem ich vzali až o takmer štyri hodiny neskôr – o 8:30.

 Počas hospitalizácie však boli aj napriek tomu, že lekár jeho manželke nariadil neustále sledovanie, požiadaní, aby odišli do dvoch dní. Podľa muža by mali nemocnice odmietnuť liečiť nezaočkovaných. Ľudia si predsa nemôžu vyberať starostlivosť lekárov len v prípadoch, keď im to vyhovuje.

@speakthetruth101

#andrewcuomo #resign #leticiajames #trouble #foryou

♬ original sound – Jason Arena

Manžel ťažko chorej ženy si pod video okrem podporujúcich komentárov našiel aj komentáre ako napríklad – ,,Nie som očkovaný a nie je to tak, že si myslím, že COVID nie je skutočný. Ja len neverím očkovacej látke.

Dostal tiež správy od ľudí, ktorí po zhliadnutí jeho videa zmenili názor: ,,Chcel by som sa vám poďakovať, že ste zmenili môj pohľad na celú problematiku.“ Arena pre portál Daily Dot zároveň prezradil, že jednoducho chce, aby antivaxeri boli dôslední vo svojom presvedčení: ,,Chcem, aby boli zodpovední a časť zodpovednosti je mať integritu a integrita znamená stáť si za názorom.“

Zdroj: dailydot.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Muž kritizuje nezaočkovaných. Jeho žena s rakovinou musela uvoľniť lôžko pacientom s koronavírusom”