Obrovské priznanie Slovenky je hitom internetu. Čo jej vadí na jej mužovi vás pobaví

Na Internete sa nachádza Facebooková stránka s názvom Priznania žien, kde sa objavujú rôzne príspevky od žien, ktoré sa chcú vyspovedať a zostať v anonymite. Tento príspevok patrí medzi tie, ktoré sa stali hneď obľúbenými a niet sa čomu čudovať…

Milujem svojho manzela nadovsetko. Sme spolu krasnych sedem rokov. Problemom je , ze ma na nom trapia niektore veci, ktore som za tie roky zistila, ze sa nedaju odstranit. Napisem vam ich v bodoch kvoli lepsiemu prehladu.

1. Ked sme sa nastahovali do prveho bytu a kupovali nabytok, nastojil na otrasnom jedalenskom stole z divneho dreva. Na moje namietanie,ved to nikdy s nicim nezladime slubil ze rozhodne ano.

Dodnes mame stolik z divneho dreva, ktory sa nehodi k nicomu v celom byte.

2. Idem prat. Kricim ci ma nieco tmave lebo reku v kosi na pradlo ma len dve cierne tricka a ponozky (kde su slipy netusim). Odpovedou je, ze nic ine nema. Ja si ale potrebujem oprat veci tak ide pracka hoci aj poloplna. S pocitom pokoja operiem a vyvesim, kos ostane poloprazdny. Vecer sa idem sprchovat a skoro ma je..e o zem. Kos kypi, naozaj kypi jeho spinavym tmavym pradlom. Odpovedou je, ze si poobede riadil skrinu a nasiel este par veci.

3. Je super, ked sa vie chlap postarat o domacnost. Ale chlapi, ak mate doma umyvacku riadu, zapnutie uz plnej umyvacky neznamena ze ste vyriadili kuchynu ako mi je to vykrikovane pri kazdej hadke. Kuchyna ma aj sporak,pracovnu dosku atd…

4. Uz ked sa rozhodne umyvacku riadu vybrat ,nevadi ze polka veci nieje dobre umyta, no a co ze lyzicka je cela zadr…a ,hodime ju medzi ciste,vsak to sa streba.. hlavne ze som vybral umyvacku.

5. Sedem hodin vecer, veceriame. Devat hodin vecer ,ja driemem pri telke,on zas cuchoce v kuchyni. Na druhy den rano idem spravit kavu. Maslo pomaly same odchadza z kuchynskej linky, sunka chyta slabo zeleny nadych a omrviniek tolko, zeby som si poskladala dalsich 5 rozkov. Ja to samozrejme poriadim a jeho odpovedou je: vsak sa tomu cez noc nic nemoze stat. Ok tak nabuduce ti z toho urobim ranajky.

6. Moj muz je strasny pedant co sa tyka auta, no sam sa nevie ani poriadne obliect. Minule ideme na navstevu k znamym, ja rovno z roboty, on z domu, stretli sme sa az tam. Vsetko prebieha v pohode iba ked si sadneme u nich na gauc,muz vystrie nohy a ja zbadam jednu ponozku tmavozelenu a druhu tmavomodru. Mal kratasy a to ze jedna bola clenkova a druha dobre ze nie podkolienka stoji za zmienku.

Nepytajte sa, akym odtienom cervenej som mala tvar.

7. Splavujeme rieku. Balim si nahradne oblecenie,jemu vraj netreba, lebo sa nenamoci. Uz po troch minutach sa topime vo vode. Ja sa pekne prezleciem do sucheho, on nadava ze je mu zima. Povyzuva si mokre topanky a pp zvysok cesty sedi ako princezna pocahontas a z kazdeho zastavista som ja ta co tlaci cln a nasada posledna lebo vsak on je bosi a v rieke su skalky.

8. Zabil si toho pavuka? Hej. Urcite? Ano neboj nic. Vojdem do zachoda a na stene rozmliazdeny pavuk, neviem ci ho jeb.l, ale flak bol cez dve steny.


9. Idem do obchodu ja. Donesiem pecivo, mlieko,vajcia, jogurty, zemiaky, ovocie, proste kompletny nakup. Ide do obchodu on, donesie dve piva a osviezovac vzduchu do auta.

10. Desat hodin rano, sobota. Ja mam uz navarene, periem druhu pracku( zas tam ma len dve veci), vybrala som umyvacku ktoru on zapol pred tromi dnami ale nebolo toho boha zeby ju vybral, zacinam zehlit. On vstava,skrabe si zadok a divajuc na mna zahlasi: podme si dat ranny sexik… akoze čo do čerta? Co som ja za to platena ze ked on povie carovne heslo, ja rychlo skocim na neho a este budem pri tom vyzerat sexi?

11. Restauracia. Plnostihla casnicka prinasa kavu. Vsak niesom az taka ako ona? Nie nie si, ani prsia nemas tak velke. A hadka zacala.

12. Davaj dolu tu dosku. Nie ty ju davaj hore. Preco sa chlap musi prisposobit zene? A hadka zacala.

13. Telefonat do prace. Mozem zjest to maso v tej plastovej nadobe? Netusim o com hovori a zavalena robotou prikyvnem. Pridem domov idem nakrmit macku, maso nikde… tak on zozral tej nasej macke to krmivo pre macky co byva v konzervach a po prvom otvoreni to davam do plastovej nadoby aby to nesmrdelo…

Ak ste to docitali az sem a nasli ste v tychto riadkoch aj svojho partnera, nezufajte. Mimo tychto situacii som velmi stastna ze ho mam. Uz musim ist, prave sa rozhodol ze ide poumyvat podlahu a v ruke drzi teleskopicku tyc od vysavaca..

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Obrovské priznanie Slovenky je hitom internetu. Čo jej vadí na jej mužovi vás pobaví”