Sivá dokonalosť: 10 inšpirujúcich ombre pre váš bezkonkurenčný štýl. Ukážte tieto fotky vašej kaderníčke

Zdá sa, že nové trendy sa objavujú vo svete módy rýchlosťou svetla. No niektoré sú nadčasové, ako  napríklad sivé odtiene vo farbách vlasov. Súčasná móda našťastie ponúka úplnú slobodu pri výbere štýlu a podporuje odvážne experimenty.

Jedným z horúcich trendov novej sezóny je šedé ombre (gradient). Od krátkych, odvážnych prameňov až po dlhé vlny – tento typ sfarbenia je vhodný pre ženy s absolútne akýmkoľvek odtieňom pleti a typom vlasov. Stylisti ponúkajú očarujúce prechody z tmavosivej, takmer čiernej, do prírodnej šedej alebo čistej šedej.

Popolavé ombre

1. Plavo sivá kombinácia

Jemnosť tohto sivohnedého odtieňa dodá vlasom svetlý kovový lesk. Sotva postrehnuteľný prechod z asfaltovo-sivej na myšiu sivú na končekoch prenáša hĺbku, tento účes vyzerá luxusne a upravene.

2. Fialovo sivý preliv

Gradient troch farieb môže dodať vášmu účesu objem. Ak chcete, aby pôsobili vaše vlasy hustejšie, požiadajte svoju kaderníčku, aby skombinovala čierne, fialové a oceľové odtiene.

3. Mix béžovej a šedej

Plynulý prechod z tmavých korienkov do orieškových odleskov. Sivé končeky budú bodkou tohto magického ombre.

4. Ružové končeky

Najobľúbenejším trendom u mladých je ružovo sivý preliv. Oceľová sivá je skvelým základom pre akúkoľvek farebnú kombináciu. Jemný ružový či šťavnatý broskyňový akcent s neutrálnou oceľou vytvárajú príjemnú kombináciu.

5. Perlovo šedá

Ak ste fanúšikom studenej blond, potom je toto sfarbenie špeciálne pre vás. Začína oceľovými alebo striebornými odtieňmi na korienkoch a hladko sa mení na perlovo sivú. Biele končeky dodávajú vlasom lesk.

6. Od modrej po čokoládovú

Keď chcete byť prirodzenou brunetkou a rozprávkovou vílou zároveň, mali by ste vyskúšať túto nádhernú kombináciu. Šedá je v tomto prípade prechodom od modrej k hnedej.

7. Ombre naopak

Na konci vlasov pridajte hlboký tmavý pigment pre dramatický vzhľad, ktorý obohatí rovné aj kučeravé vlasy. Ak ste blondínka, tento typ farbenia je najvhodnejší práve pre vás.

8. Svetlosivá

Poproste svoju kaderníčku, aby zmiešala odtiene dreveného uhlia so svetlosivou a pridala prírodnú hnedú farbu, aby dosiahla miernu neopatrnosť. Toto tajomné ombre si zamilujete!

9. Výrazné konce

Chcete vyskúšať sivé ombre, ale bojíte sa radikálnych zmien? Venujte pozornosť zosvetleniu končekov v sivých odtieňoch. Prirodzený odtieň vlasov na korienkoch ostáva nedotknutý.

10. Účes Cruelly

Nenapodobiteľná Cruella De Ville je jednou z najznámejších postavičiek Disneyho rozprávok. Jej veľkolepé dvojfarebné čiernobiele vlasy sa stali inšpiráciou pre mnohé ženy. Sivá v tomto prípade poslúži ako horizontálny prechod z bielej do čiernej.

Vďaka týmto prelivom máte na niekoľko mesiacov pokoj od dofarbovania. Účes bude vyzerať prirodzene aj s vaším prirodzeným odrastom. Hoci je ombre technika je považovaná za najškodlivejšiu, starostlivosť o vlasy je v každom prípade nevyhnutná.

Je zvláštne, že väčšina žien sa bojí radikálne zmeniť farbu vlasov a vzdať sa prirodzených odtieňov. Nehovoriac o sivej. Ale tí, ktorí riskovali, boli s výsledkom spokojní. Prečo to neskúsite? Podeľte sa o svoje dojmy z článku v komentároch. Ktorá možnosť sa vám páčila najviac?

 

 

 

 

 

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Sivá dokonalosť: 10 inšpirujúcich ombre pre váš bezkonkurenčný štýl. Ukážte tieto fotky vašej kaderníčke”