Skupina antivaxerov verí, že ich spermie do roka nadobudnú nevyčísliteľnú hodnotu

Mnoho mužov pripisuje svojmu ejakulátu obrovský význam. Samozrejme, v histórii ľudia verili všetkým druhom mystických vecí o mužskom ejakuláte a jeho údajných magických silách dlhovekosti, energie a mužnosti. Len nedávno ľudia, ktorí veria týmto veciam, získali presvedčenie, že „spermie neočkovaných mužov budú ďalší novodobý Bitcoin“.

Neočkovaní konšpirátori si myslia, že ich pohlavné orgány spolu so spermiami sú čistejšie ako u zvyšku populácie a že odmietnutím očkovacej látky proti COVID-19prudko vzrastie trhová hodnota ich spermií.

Niektorí ľudia odmietajú vakcínu, pretože sa obávajú dlhodobých vedľajších účinkov, a sú skeptickí k vláde, ako sa jej podarilo „urýchliť“ tento proces.

Čakajú na sledovanie vedľajších účinkov u tých ľudí,  ktorí tomu dôverujú.

Podľa toho, ako sa zaočkovaná populácia nakoniec rozpadne, neočkovaní povstanú a znovu osídlia planétu, tvrdia zástancovia tejto teórie.

unsplash

Ich názor, že spermie sú novou menou Bitcoin existuje už od zavedenia vakcín, ale v poslednej dobe tomu pomohlo aj niekoľko iných faktorov. Často sa to spája s teóriou, že o neočkovanú krv je väčší záujem alebo že Červený kríž odmieta očkovaných darcov (ani jedno nie je pravda).

„Zapamätajte si, že spermie a krv  nezaočkovaných ľudí sa budú do roka považovať za drahú, nedostatkovú,“ napísal na internete ďalší z podporovateľov tejto konšpiračnej teórie.

Keď niekto zverejní správu, že sa vedci pokúšajú zistiť, ako vakcíny ovplyvňujú plodnosť, títo ľudia to vnímajú ako dôkaz, že vakcína je nebezpečná a bude mať negatívny vplyv na ľudské zdravie.

Čo na to odborníci?

Štúdie, ukázali, že očkovanie v skutočnosti neovplyvňuje kvalitu alebo počet spermií: „Existujú dôkazy, že vakcína je bezpečná pre mužov a že neovplyvňuje produkciu ani kvalitu spermií,“ hovorí Tony Chen, klinický asistent a profesor na lekárskej fakulte odbor urológie na Stanfordskej univerzity.

Naopak, neočkovanie exponenciálne zvyšuje pravdepodobnosť, že ochoriete – a ak sa nakazíte koronavírusom, stane sa to aj vašim „plavcom“.

Vírus SARS-CoV-2 bol nájdený v tkanivách semenníkov a pohlavného údu infikovaných mužov a môže viesť k neplodnosti či erektilnej dysfunkcii.

U ľudí, ktorí sa nakazili ochorením COVID-19, a u tých, ktorí sa zotavili, bol vírus zistený aj v ich spermiách.

„Sú potrebné dlhodobejšie štúdie, ale v súčasnosti je zrejmé, že ochrana plodnosti je ďalšou výhodou zaočkovaných ľudí,“ povedal Chen. „Tí, ktorí majú nárok na vakcínu, by ju mali určite dostať.

Zdroj: vice.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Skupina antivaxerov verí, že ich spermie do roka nadobudnú nevyčísliteľnú hodnotu”