Tchibo oslavuje 30 rokov na Slovensku aj týmito výhodami pre vás

Veru, je to tak: kvalitnú kávu a spotrebný tovar si v Tchibo kupujeme už 30 rokov. Zaspomínajte si s nami a pozrite sa, aké zľavy a výhody vám Tchibo pri tejto príležitosti prináša.

Čo ste robili pred 30 rokmi? Niekto nebol ešte ani v pláne, iní práve maturovali, ďalší menili zamestnanie, alebo práve držali v náručí svoje vnúča. Ak vynecháme prvých spomínaných, je dosť možné, že práve v tých chvíľach ste si zaliali novinku na slovenskom trhu – kávu Tchibo bez toho, aby ste ju zháňali v Tuzexe.

Práve v roku 1991 vstúpilo Tchibo na vtedy ešte československý trh a káva Tchibo vo svojom typickom modrom balení sa stala dostupnou pre všetkých. Možno si teraz spomeniete na známy slogan Tchibo – Le Cafè a keď vám pripomenieme, že od roku 2008 sa v predajniach Tchibo začal predávať aj spotrebný tovar, určite vám v mysli zarezonuje to známe „Z Tchiba? Veď tam predsa majú len kávu!

Zaspomínajte si aj na ďalšie kultové reklamy od Tchibo!

Počas tridsiatich rokov svojho pôsobenia u nás sa Tchibo stalo dostupným úplne každému. Kávu váženú aj balenú, zrnkovú, mletú, nesku či kapsulovú si spolu s kávovarmi, kvalitnými módnymi vecami, športovými odevami či domácimi pomocníkmi alebo originálnymi nápojmi teraz kúpite nielen v predajniach v obchodných centrách alebo cez e-shop tchibo.sk, ale aj vo vybraných predajniach COOP Jednota Labaš.

Kde je vaše najbližšie Tchibo?

Ohľaduplnosť voči prírode aj Káva pre hrdinov

Dnes je už Tchibo dobre známe tak svojou kvalitnou kávou, ako aj spotrebným tovarom, vyrábaným v súlade s udržateľnosťou životného prostredia. Na svoje výrobky používa materiály ako je biobavlna, recyklovaný polyester z PET fliaš a starých rybárskych sietí, drevo zo zodpovedného lesného hospodárstva a ďalšie.

K podpore ochrany životného prostredia pridalo Tchibo nedávno aj charitatívny projekt Káva pre hrdinov, ktorý vznikol na podnet zamestnancov firmy. Predajcovia z obchodov Tchibo darovali v čase pandémie kávu, kávovú limonádu Mazagrande a ďalšie produkty zdravotníkom v prvej línii, policajtom, pracovníkom sociálnych služieb, ako aj ďalším ľuďom a organizáciám, ktoré to potrebovali. Spoločnými silami od jari 2020 do jari 2021 podporili hrdiny viac než 12 tonami kávy, 17 000 plechovkami Mazagrande a 4 kávovarmi.

Je to dokázané – Tchibo je naša srdcovka

Dôkazom, že Slováci si koncept Tchibo skutočne obľúbili, je tretie miesto v tohtoročnom rebríčku TOP 50 zákaznícky najobľúbenejších značiek na Slovensku podľa prieskumu spoločnosti KPMG. Týmto umiestnením slovenskí spotrebitelia ocenili vysokú kvalitu kávy a spotrebného tovaru, dobrú cenu, ústretový personál a príjemné prostredie, ako aj udržateľný prístup spoločnosti Tchibo.

Výhody a zľavy ako poďakovanie za priazeň

Ako poďakovanie za priazeň pripravilo Tchibo pre svojich zákazníkov v nasledujúcich troch mesiacoch 3 x 30 dní najrôznejších výhod, darčekov a zliav, vďaka ktorým si nakupovanie užijú ešte viac. Špeciálne akcie pobežia ako v kamenných predajniach, tak aj pri nákupe z pohodlia domova v e-shope. Výročie štartuje tento týždeň plošnou akciou 3 x viac Vernostných zrniek pre držiteľov TchiboCard a špeciálnu ponuku zákuskov v kávovom bare. Nasledujúci týždeň sa v obchodoch naplno rozbehne ponuka nových ready to drink ľadových káv, limitovanej edície Tchibo Barista z Kolumbie a rozdávanie látkových tašiek ako darčeka k nákupu nad 14,99 eur. K tomu nájdete na e-shope aj 30 % zľavy na vybraný spotrebný tovar. Užite si aj vy malé radosti v Tchibo! Ďakujeme vám za dôveru!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tchibo oslavuje 30 rokov na Slovensku aj týmito výhodami pre vás”