Vlasy vám budú rasť míľovými krokmi: za 7 dní budú silnejšie a silnejšie

Väčšina žien sníva o dlhých a krásnych vlasoch, no nie každá si ich dokáže vypestovať, a to aj v prípade, že prestanú chodiť ku kaderníkovi. Na vine môže byť niekoľko dôvodov: genetická predispozícia k pomalému rastu vlasov, nesprávna starostlivosť alebo nedostatok živín.

Pripravili sme si pre vás 8 masiek, ktoré vám pomôžu odstrániť mnoho problémov. Zaručia vám správnu starostlivosť a výživu potrebnú pre zdravé a žiarivé vlasy.

  1. Paradajková maska

Účinne stimuluje rast vlasov. Vezmite si zrelé paradajky a olúpte ich. Potom ich opatrne rozpučte do stavu akejsi homogénnej kašičky a aplikujte ju priamo na vlasové korienky. Masku zmyte po 15-20 minútach.

томат

  1. Maska z cibuľovej šťavy

Pri každodennej aplikácii po dobu dvoch týždňov máte zaručený rast vlasov. použite 2 polievkové lyžice cibuľovej šťavy, 1 polievkovú lyžicu koňaku a 6 polievkových lyžíc vývaru z koreňa lopúcha. Zmiešajte si všetky ingrediencie a aplikujte na vlasové korienky. Potom si prikryte vlasy celofánom a o hodinu neskôr umyte vlasy obyčajným šampónom.

лук

  1. Medová maska

Na urýchlenie rastu vlasov je potrebné túto masku aplikovať každý deň. Vezmite si lyžicu medu, rovnaké  množstvo brandy a jeden žĺtok. Túto zmes vyšľahajte do hladka a aplikujte po celej dĺžke vlasov. Tie si následne zabaľte do celofánu a na vrch položte ručník. Masku nechajte pôsobiť približne 1 hodinu a následne zmyte.

мёд

  1. Vitamínová maska

Šoková dávka vitamínov môže výrazne urýchliť rast vlasov. Zmiešajte si ľanový a repkový lopatkový olej v rovnakom pomere a pridajte k nim obsah dvadsiatich kapsúl vitamínov na vlasy. Aplikujte túto zmes priamo na korienky. Zakryte si hlavu celofánom a nechajte pôsobiť asi hodinu. Potom si vlasy umyte a osušte ich uterákom. Tento postup sa musí opakovať trikrát týždenne.

Аевит

  1. Horčicová maska

Urýchľuje metabolické procesy v pokožke hlavy a podporuje rast vlasov. Použite 200 ml kefíru, žĺtok a 1 polievkovú lyžicu mletej horčice. Zmes premiešajte a opatrne aplikujte na vlasové korienky – nechajte pôsobiť 40-60 minút. Aby ste dosiahli dobrý výsledok, masku je nutné aplikovať každý deň po dobu jedného mesiaca.

горчица

  1. Pivná maska

200 ml piva a 2 žĺtky si vymiešajte do peny. Zmes naneste na všetky vlasy a nechajte pôsobiť 1 hodinu. Maska bude efektívnejšia, ak si zakryjete vlasy celofánom a na vrch položíte uterák.

пиво

  1. Olejová maska

Skladá sa z olivového, ricínového a kokosového oleja. Musia byť zmiešané v rovnakom pomere a aplikované na vlasové korienky. Potom masírujte pokožku hlavy niekoľko minút a prikryte si vlasy celofánom. Nechajte pôsobiť hodinu, potom masku zmyte a vlasy opláchnite vodou s citrónovou šťavou.

масло

  1. Maska z petržlenových semienok

Semená petržlenu sú skutočným skladom vitamínov, mikroprvkov a mastných kyselín. Rozmixujte ich na prášok a votrite do vlasových korienkov. Tento postup opakujte 2-krát týždenne.

петрушка

Budete prekvapení, ako rýchlo začnú vlasy rásť po použití týchto masiek. Okrem toho, že dostanú potrebné množstvo živín, ich úprava bude omnoho jednoduchšia

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vlasy vám budú rasť míľovými krokmi: za 7 dní budú silnejšie a silnejšie”