sobota, 27 júla, 2024

Vydrží Vaše manželstvo? Svadobní fotografi odhalili podľa akých znakov zistia, že mladomanželia spolu neostanú dlho

Deň D sa blíži, mladý a až po uši zamilovaný pár sa nevie dočkať na oficiálne uzatvorenie zväzku manželského.

Spočiatku môže všetko pôsobiť veľmi idylicky no bohužiaľ nie každý pár si je súdený. No viete zistiť, že to mladomanželom nebude klapať už skôr? Áno! Svadobní fotografi prezradili pre denník The Independent, aké správanie počas hostiny či fotenia je predzvesťou rozvodu.

 

# 1  Ženích alebo nevesta sa nechce fotiť

Áno, znie to naozaj bizarne ak si niekto na svoju svadbu objedná fotografa a počas tohto veľkého dňa sa nechce fotiť. Rob Greer, svadobný fotograf s LA, sa podelil o svoju skúsenosť: “Ženích si ma objednal po telefóne. Keď som prišiel na svadbu, zoznámil ma s nevestou a ona ukázala na môj fotoaparát so slovami:

“Neopováž sa na mňa dnes s tým mieriť!” Môj deň bol tým pádom o čosi náročnejší. Mladomanželia sa rozviedli po troch mesiacoch. Myslím si, že ochota s radosťou prihliadať na potreby svojho partnera je kľúčové pre dlhotrvajúci vzťah, ktorý oboch napĺňa.”

 

Grayscale Photography of Person Holding Black Dslr Camera

Zdroj: pexels.com

 

# 2  Veľký dôraz kladený na svadbu nie na zväzok manželstva ako taký

Fotografi trávia na svadbe niekedy aj 12 hodín počas, ktorých sledujú páry cez hľadáčik, úplne izolovaných od všetkých ostatných podnetov. Stále sa tak snažia zachytiť nejaký náznak emocionálnheo spojenia či kontaktu. Taktiež si všímajú vyjadrovacie prostriedky, ktoré pár používa, keď sa stretávajú ešte pred samotnou svadbou.

“Mnoho párov, hlavne tých mladých, myslí iba na svadbu samotní ale málo premýšľajú nad tým čo očakávajú od manželstva alebo ako ho plánujú. Rozdiel medzi mladými pármi a staršími pármi alebo tými, ktorí sa pustia do zväzku manželstva po druhýkrát, je vidno veľké odlišnosti,” tvrdí fotograf zo SuccessiveApprox.

 

Ilustračné foto

Zdroj: pexels.com

 

# 3  Žiadna “chémia” medzi mladomanželmi

Jedným z najjasnejších dôvodov na pomyslenie, že páru to dlho nevydrží je určite akási “chémia” alebo intimita medzi ženíchom a nevestou. Fotograf pod pseudonymom CoLmes si toho na svadbe pri múzeu vo Philadeplhii zažil svoje. “Mal som tam so sebou kamaráta, ktorý je svadobný fotograf už 10 rokov aby mi ukázal ako to všetko chodí.

Keď požiadal mladomanželov aby sa pobozkali, nevesta divným piskľavým hlasom povedala: “Oh, nie, nie, ďakujem.” Sám bol fotografom na vyše 100 svadbách no povedal, že nikdy nevidel pár “taký zaľúbený” ako boli oni,” zveril sa britskému denníku fotograf CoLmes

# 4  Rozličné vnímanie peňazí

Peniaze hrajú v živote každého človeka inú rolu, niekto si potrpí na luxus no iní sa vedia uskromniť. Svadba je veľkolepým podujatím, ktoré si vyžiada aj množstvo peňazí.

Názor na to čo je primerané a čo je veľa sa môže rôzniť aj medzi budúcimi manželmi. “Keď vstúpili do môjho štúdia aby si vypočuli moju prezentáciu prečo by si mali vybrať práve mňa, sa nevesta ospravedlnila a odišla na toaletu. Pritom ako odchádzala mi ženích povedal:

“Táto svadba ma privedie na mizinu. Nás rozpočet je dvakrát taký veľký ako bol na začiatku.” O šesť mesiacov neskôr, po ich úžasnej svadbe s viac ako 150 hosťmi, sa rozviedli,” popisuje svoju skúsenosť Carlos G Osorio, majiteľ Miami Photo.

 

Black Calculator Near Ballpoint Pen on White Printed Paper

Zdroj: pexels.com

 

# 5  Krájanie svadobnej torty

Áno, aj takáto očividne banálna vec vie veľa prezradiť o budúcnosti mladomanželov. “Kŕmenie sa tortou navzájom je dobré znamenie, trošku tortového krému na nose tiež nie je problém. No raz za čas sme svedkami akejsi odplaty čo je zlým znamením…Aj keď nechcete mať na svojej tvári krém z torty, musíte sa cez to preniesť, zasmiať sa na tom a baviť sa ďalej,” tvrdí fotograf z 2DPrinter.

 

Myslíte si, že tieto znaky sú naozaj predzvesťou neúspešného manželstva? Poznáte aj Vy nejaké osvedčené metódy, ktoré predpovedajú rozpad manželstva ešte pred svadbou?

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights