10 zákonov Karmy: pochopíte, že už nikdy nebudete tým istým človekom. Zbavte sa negativity

Moderný spôsob života nás niekedy dokáže vyčerpať nielen mentálne či fyzicky, ale aj duchovne. Ak dovolíte negatívnym aspektom života, aby vami mávali, môže to skončiť až tak, že ochoriete. Preto je nevyhnutné, aby sme sa naučili postarať aj o našu vlastnú myseľ, dušu a telo. Jedným zo spôsobov, ako môžeme začať s krokmi, ktoré odstraňujú bremená negativity z našich ramien, je uvedomiť si dôsledky našich činov. Reč je o karmických zákonoch.

Život je neustálou zmenou príčin a následkov. „Nemôžete utiecť pred následkami svojich činov,“ – osnova zákonov karmy. Keď praktizujeme tieto zákony, môžeme získať vnútorný mier, ktorý nám umožní získať iný pohľad na svet, vďaka čomu si vieme zlepšiť aj svoj osobný život.

Predstavujeme vám 10 zákonov karmy:

Prvým zákonom je Zákon Vesmíru

Známy ako zákon príčiny a následku, tento zákon hovorí, že dostanete to, čo dáte. Inými slovami, ak projektujete pozitivitu a šťastie aj voči ostatným. Na oplátku získate to isté.

Druhým zákonom je Tvorenie

Nič zlé a ani nič dobré, sa nedeje len tak. Preto sa snažte vytvárať si dobré a pozitívne veci, ktoré chcete vidieť aj vo svojom živote.

Tretí zákon je Pokora

Naučte sa prijímať dobro aj zlo, ktoré sa v živote objavujú. Nepozastavujte sa nad zlom, v opačnom prípade, negatívna energia, ktorá sa týka týchto vecí, ostane s vami.

Štvrtým zákonom je Rast

Len my máme nad sebou kontrolu. Nemôžeme zmeniť naše prostredie, či už ide o ľudí alebo blízke okolie. Môžeme však zmeniť to, kým sme.

Piatym zákonom je Zodpovednosť

Ak sa vám niečo zdá nesprávne, vo väčšine prípadov je to váš vnútorný konflikt. Odrážame to, čo je okolo nás, a to, čo je okolo nás, sa odráža aj na nás. Preto musíme prevziať zodpovednosť za to, čo sa deje v našich životoch.

Šiestym zákonom je Spojenie

Vo vesmíre je všetko prepojené. Aj keď sa niečo zdá byť neopodstatnené, musí to byť ukončené, pretože dokončenie kladie základy pre ďalší krok v živote. Každá fáza či obdobie nášho života nie je o nič menej dôležitejšie ako to, ktoré bolo pred ním alebo po ňom.

Siedmy zákon je Zameranie

Je nemožné sústrediť sa súčasne na viac ako jednu úlohu. Ak sa o to človek predsa len pokúša, otvára si dvere do sveta negatívnosti; preto vám zameranie sa na jednu vec v rovnakom čase prinesie pokoj na duši.

Ôsmy zákon – Tu a Teraz

Žitie v minulosti nám bráni v skutočnom prežívaní prítomnosti a dosahovaní osobného rastu.

Deviaty zákon je Zmena

Je nám súdené opakovať sa, kým sa nepoučíme na vlastných chybách. Tie sú však súčasťou našej cesty životom.

Desiatym zákonom je Trpezlivosť a Odmena

Všetky odmeny v živote prichádzajú vždy v ten správny čas. Skutočný pokoj a šťastie získavame vtedy, keď robíme to, čo musíme a trpezlivo čakáme na odmenu, pretože skôr či neskôr určite príde.

Prečo je dôležité žiť podľa týchto karmických zákonov?

V konečnom dôsledku vám pomôžu z vášho života odstrániť stres zlepšiť váš zdravotný stav. To vám umožní pozerať sa na svet novými očami, pretože tmavý závoj negatívnosti opustí váš život. Svoj pokoj a láskavosť venujte aj ľudom okolo vás, vďaka čomu vytvoríte akýsi pozitívny cyklus, ktorý ovplyvní mnohé ľudské životy.

Aby ste účinne vykonávali zákony karmy, mali by ste si zapamätať niekoľko základných myšlienok:

  • Buďte láskaví k sebe.
  • Buďte láskaví k ostatným.
  • Neobávajte sa toho, čo nedokážete zmeniť.

Aplikujte na seba tieto karmické zákony a zmeniť svoj život k lepšiemu!

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “10 zákonov Karmy: pochopíte, že už nikdy nebudete tým istým človekom. Zbavte sa negativity”