Malé takmer 2-ročné dievčatko hľadali 4 dni v lese. To čo zažilo, by neprežil ani dospelák

22-mesačné dievčatko našli živé po štyroch dňoch v lese. Dievčatko sľúbilo, že už nikdy neutečie svojej mame.

Lyuda Kuzina sa stratila neďaleko svojho domu v oblasti Smolenska západne od Moskvy, čo si vyžiadalo pátranie so stovkami ľudí. Dievčatko nemala jedlo ani vodu, no nakoniec ju našli pokrytú štípancami od hmyzu, ale živú, keď ju niekto z pátracej čaty započul plakať.

„Je presvedčená, že už nikdy mame neutečie,“ uviedla jej matka. ,,Hoci, ako dlho si bude ten sľub pamätať, netuším. Ale aspoň to hovorí.“ Antonina Kuzina to uviedla pre denník Komsomolskaya Pravda.

O dievčatko sa postarali v detskej nemocnici v Smolensku. Ruská televízia hovorila s matkou a dcérou na ihrisku pred nemocnicou, keď čakali na prepustenie.

Lyuda sa stratila, keď sa vonku hrala so svojou štvorročnou sestrou a odišla do blízkeho lesa.

Štyristo miestnych dobrovoľníkov a polícia začala prehľadávať oblasť. Potápači skontrolovali nádrže v okolí, ale nič nenašli, až kým sa takmer štyri dni po hľadaní jedna z pátracích skupín nepozastavila 4 km od domu a nepočula hluk.

„Dobrovoľníci mi povedali, že prvý deň neboli ďaleko od miesta, kde ju nakoniec našli“ uviedla matka. „Až na štvrtý deň v tejto oblasti začuli „plač“, keď ju našli pod vetvami stromu.“ Našťastie tento príbeh skončil šťastne a dievčatko si bude do konca života pamätať, aké obrovské malo šťastie.

Zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Malé takmer 2-ročné dievčatko hľadali 4 dni v lese. To čo zažilo, by neprežil ani dospelák”