Manželka napísala úprimný list manželovi pred tým, ako ho nechala na víkend s deťmi osamote

Mať jedno malé dieťa dá naozaj zabrať, no mať ich šesť…hm…to je niečo úplné iné. Keď šla Meghan Maza Oeser z Alsipu, v Illinois, na dovolenku po rokoch, rozhodla sa nechať manželovi Kevinovi užitočný list plný rád a inštrukcií. Mal mu pomôcť prežiť v poriadku celý víkend. Ako uvidíte, jej “poznámky“ nie sú len krátke body, ale dlhý úprimný a poučný list.

„Najdrahší manžel,” začína list. „Tento list píšem z lásky a nie preto, aby si mal strach.

Chcem aby si vedel pár veci pred tým, než budeš na všetko sám. Noc, deň, raňajky a čas okolo obeda sa môže nečakane obrátiť na PEKLO so Satanom na malom poníkovi.” Toto je len začiatok listu. Prečítajte si ho celý. Stojí to za to.

Keď šla Megan na víkendovú dovolenku, nechala manželovi pár užitočných rád, ako sa postarať o ich deti.

„Drahý manžel,” začína list. „Tento list píšem z lásky a nie preto, aby si mal strach.“

List manželovi, keď som odišla na babský víkend…
(výstražný slovník)

Najdrahší manžel.
Tento list píšem z lásky a nie preto, aby si mal strach. Chcem aby si vedel pár veci pred tým, než budeš na všetko sám.
Noc, deň, raňajky a čas okolo obeda sa môže nečakane obrátiť na PEKLO so Satanom na malom poníkovi.”
Prvé veci…
Po návrate domov z práce, nebude nič vyzerať také zlé. Budú ťa objímať, skákať na teba,  poväčšine budú nadšené z toho, že ťa vidia. Takýto život je krátky…sľubujem…toto je tiež známe ako pekelné popoludnie. Budú sa biť pre všetko a na všetkom. Quinn a Penny sú najväčšmi podceňované. Najpravdepodobnejšie je, že Quinn bude nasraná lebo Penny bude mať oblečené Quinnine Elsa šaty. Penny bude nasraná na Quinn, že sa vyťahuje iba na Annu. Penny bude chcieť spať, no to je na rade až neskôr.

Večera bude hrozná. Bailey bude chcieť pizzu, no Harper si bude pýtať Hotdogy. Quinn bude plakať keď povieš slovo hotdog. Bude požadovať makaróny so syrom ( nie žlté alebo biele. Bude chcieť fialové). Fialové jej musíš nejak vyhovoriť a keď to už pôjde hladko, bude chcieť toast.

Už budeš robiť makaróny pre Penny, no keď si yypočuje, že Quinn chce toasty, bude chcieť tiež. Nakoniec vyhodíš oranžové makaróny, pretože Bailey z toho mala pred 5 rokmi črevné problémy a Harper preferuje biele makaróny. Taktiež zabudneš na Harper, ktorá ma nečakanú návštevu a šli von. Nakoniec všetci večeriate cereálie a kamarátka Lily príde domov so zranením, ktoré treba ošetriť.
Potom si  budeš chcieť sadnúť a relaxovať po večeri, no varujem ťa, všetko stíchne…bude úplné ticho. Prídeš na to, že trojičky niekde zaspali. NENECHAJ trojičky spať!!! Si v “riti“ ak sa to stane. Vstanú divoké za hodinu a pól, ak nie si pozorný. Daj ich spať o 21:30 a vstávaj s nimi o 5:00. To je viac než ideálne.
Príde ráno.
Lily je stále tam. Premýšľaš, kde do čerta sú jej rodičia. Prídeš na to, že je rovnaká. Spoznáš ju.
Ďalšia časť s názvom “spánok“.

Dobre. Prajem ti zasrané šťastie zlatko.

Pyžamá. Sprosté pyžamá. Ani neskúšaj u Penny nič iné ako nočnú košeľu. Ak ju náhodou nemôžeš nájsť, neprestávaj hľadať. Bude chcieť nočnú košeľu Minnie Mouse. V momente, keď jej ju oblečieš, začne vrieskať ako v agónií pretože rukávy sú dlhšie ako jej ruky. Jednoducho nájdi jej Elsa pyžamo. Je špinavé ako hovno, no má ho tak rada, že si nepamätám, kedy bolo naposledy prané.
Nenechaj nikoho používať Quinnin Elsa hrnček. Ak to uvidí, dostane amok.

Nakoniec so sebou do postele prinesieš Penny, mysliac si, že to je dobrý nápad. Ha ha ha ha! Vyspíš sa tak dobre ako keby si spal vedľa Elevandera Holyfielda.
Len sa ju pokús dostať do svojej postele. Daj jej iPod. To zachráni tvoj život…sľubujem. Uisti sa, že si dal jas a zvuk na minimum. Nezabudni na vonné sviečky. Daj dve levanduľové. Ak bola dnes naozaj zlá, pridaj aj kadidlo. Svetlo zmeň na fialovo. Bože prosím, nezabudni že na FIALOVO!

Ak necháš modré, bude sa správať ako keby jej zreničky zobrazovali zatmenie Slnka. Nezabudni na jej fľaštičku. Naozaj…NEZABUDNI. Napije sa a vráti ti ju. Bude chcieť, aby si ju nechal na skrini. O 5 minúť ťa zavolá, že ju chce dopiť. O chvíľu ťa zavolá opäť. Bude chcieť, aby si ju opäť položil na skriňu. Určite sa v noci otretej zobudí plačúc s tým, že jej niekto ukradol jej fľaštičku. Len ju uisti, že je na mieste a popraj Petrovi a Mary, aby opäť pokojne zaspali. Oh, nezabudni, sú to jej fanúšikovia.

Raňajky. Ha! Tak zábavné ako večera…ak nie horšie. Daj si kávu…veľa kávy. Budeš ju potrebovať. Penny bude chcieť cereálie alebo toast. Už nech to je hocičo, nechaj ju vybrať si sama svoju lyžicu. Quinn bude mať určite práve túto lyžicu a Penny ťa obviní, že si jej preto ponúkol tú najhoršiu aká tu je. Raňajky budú hrozné a ty zabudneš jesť.
Je takmer obed…jednoducho začni piť.

Namydliť, opláchnuť a opakovať! Uvidíme sa v nedeľu.
Oh, a…ak by si chcel niečo cez víkend robiť…prajem ti sakramenské šťastie. Quina plače každých 5 minúť a budeš si myslieť, že Pennin pažerák ju každé 4 sekundy páli. Potrebuje neustálu pozornosť.
Oh a…veľa šťastia pri hľadaní tých správnych fľaštičiek!
Bozkávam. Manželka.

Meghan, z Alsipu, v Illinois, šla na krátku dovolenku s jej kamarátkami.

Kým mal Kevin, jej manžel, na starosti ich šesť malých dievčat.

Časť s názvom “spánok“ ,načína slovami: „ Dobre. Teraz ti želám zasrané šťastie zlatko.“

“NENECHAJ trojičky zaspať. Si v “riti“ ak sa toto stane.“

„Ostáva ti iba začať piť.”

„V prípade, že by si chcel niečo tento víkend robiť, prajem ti sakramenské šťastie!“

zdroj: boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Manželka napísala úprimný list manželovi pred tým, ako ho nechala na víkend s deťmi osamote”