Príbeh mladých ruských anorektičiek pokračuje. Zverejnili nové šokujúce fotky

 

Známe ruské anorektické dvojičky – Maska a Dasha sa na pár uplynulých mesiacov zo sociálnych sietí vyparili, no teraz sú už späť. Dievčatá zverejnili fotografie, z ktorých vám padne sánka.

Najznámejšie ruské anorektičky opäť šokujú: Ich nové FOTKY sú len pre silné žalúdkyZdroj: instagram

Len pred pár mesiacmi ich rodina prosila o pomoc, pretože boli na pokraji smrti. ich príbeh začal tým, že im modelingoví agenti povedali, že majú príliš plné líca a mali by pár kíl schudnúť. Dievčatá na ich slová nedokázali zabudnúť a pustili sa do nezdravého chudnutia, kvôli ktorému takmer zomreli.

Po mesiacoch trápenia im finančne pomohla široká verejnosť, aby mohli podstúpiť liečbu v domovskej krajine. Momentálne dvojičky zverejnili fotografie, z ktorých je jasné, že dievčatá z choroby ešte nie sú von a so svojou váhou neustále bojujú. Aj po mesiacoch liečby sú stále kosť a koža!

Nasledujúca fotografia pobúrila ľudí asi najviac. Aj ked‘ dievčatá pózujú s kalorickým koláčom a chipsami, všetkým je jasné, že ich život vôbec nie je tak veselý ako vyzerá a neužívajú si ho tak ako to prezentujú. Ako si môžete všimnúť dievčatá sa na každej z fotografií tvária veľmi smutna a ich nemé tváre prosia o pomoc.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dasha Ledeneva (@dashenka_ledeneva)

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Príbeh mladých ruských anorektičiek pokračuje. Zverejnili nové šokujúce fotky”