sobota, 27 júla, 2024

Vášnivá kráľovná alebo nežná očarujúca žena: čo o vás hovorí poloha, v ktorej radi sedíte?

Výrazy tváre, gestá a dokonca aj poloha, v ktorej človek najčastejšie sedí, môže veľa napovedať o jeho charaktere. Čítanie ľudí nie je také jednoduché. Nemusíte však byť vynikajúci fyziognomik.

Nemali by ste očakávať, že v danej chvíli budete niekoho čítať ako otvorenú knihu, ale ak si budete všímať niektoré detaily, určite uspejete. Urobte si test osobnosti o tom, čo hovorí vaše telo, keď sedíte.

Keď si sadnete (bez ohľadu na to, kde: v metre, v kaviarni s priateľom, doma na obed), automaticky zaujmete najpohodlnejšiu polohu. Ukazuje sa, že vaše držanie tela nie je len o pohodlí a pohodlí. Tiež charakterizuje vaše vnútorné posolstvo a charakter všeobecne.

Pozrite sa pozorne na fotografiu a vyberte si pozíciu, v ktorej sa najčastejšie posadíte a my vám prezradíme, čo to znamená.

Ktorá ja vaša obľúbená poloha pri sedení?

Mierny, ale výbušný zároveň

Ak väčšinu času sedíte, ako je znázornené na obrázku číslo 1, potom ste človek s vonkajším brnením. Ak sa ho niekomu podarí preraziť, potom uvidí nežnú dušu a milujúceho človeka. Ste si vedomí svojej príťažlivosti, a tak to niekedy využívate vo svoj prospech na verejnosti. Váš vzťah sa snažíte udržiavať v dobrej kondícii, vďaka čomu sa nikdy nenudíte. Keď sa hráte na vášnivú alebo nedobytnú, vtedy viete odkryť svoju výbušnosť.

woman holding her hair during sunsetunsplash

Estetika, čistota a láska

Pozícia číslo 2 je neoddeliteľnou súčasťou ľudí, ktorí vo všetkom vidia krásu. Na svet sa pozeráte inak ako väčšina ľudí – akoby cez žiarivé okuliare, ktoré robia aj nenápadné veci krásnymi. Nejde však o okuliare, ale o zvláštnu vlastnosť vašej duše – vidieť krásu v bežných veciach. Od prírody ste tiež veľmi pozitívny človek. Vaša neuveriteľná príťažlivosť prispieva k tomu, že je okolo vás veľa obdivovateľov a priateľov. Ľuďom, ktorí sú pre vás dôležití, dávate každý deň nekonečnú dávku lásky.

Vášnivá kráľovná

Ak si zvyčajne sadnete do tejto polohy, chcete byť žiadané. Túto správu vysielate do sveta každý deň: každé ráno sa prebúdzate a vyzeráte ako kráľovná. Priťahujete tým nadšené pohľady. Stojí však za zmienku, že v sebe nesiete aj kúsok potvory. Vo vzťahu je pre vás vášeň na prvom mieste. Ak tam nie je, potom jednoducho vycúvate. Zo všetkých síl sa snažíte udržať vo vzťahu iskru.

woman in maroon scoop neck shirt with right hand on headunsplash

Otvorenosť a šarm

Táto poloha charakterizuje ľudí s otvorenou mysľou. Ste zvláštny človek, pretože všetka láska, ktorú dostanete, sa zdvojnásobí vo vašom srdci a vráti sa späť do sveta. Ľudia sú k vám priťahovaní, pretože cítia vašu otvorenosť a láskavosť. Avšak vaša duša, ktorá je otvorená dokorán, sa neraz stala terčom zlých ľudí, čo vás veľmi bolelo. Aj napriek tomu sa stále snažíte rozdávať svoj očarujúci úsmev vášmu okoliu.

closeup photography of woman smilingunsplash

Stabilita a pokoj

Obrázok č. 5 je neodmysliteľnou súčasťou žien, ktorých hlavnými tromfami sú pokoj a spoľahlivosť. Hovorí sa, že neexistuje dokonalý vzťah, ale s vami je mimoriadne jednoduché priblížiť sa k ideálu.

Vo vzťahu je pre vás dôležitá stabilita, porozumenie a podpora. Výbuchy emócií, konflikty a výčitky nie sú nič pre vás. Aj keď vo vzťahu niečo nie je v poriadku, snažíte sa to vyriešiť pokojne: o všetkom sa porozprávate so svojim partnerom. Ste úprimný človek, ktorý sa bojí uraziť svojho milovaného a ublížiť mu.

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights