Aj celebrity majú svojich priateľov. Týchto 8 celebritných dvojíc spája nerozlučné priateľstvo!

Hollywoodsky herci vo svojich filmoch prerozprávajú tie najlepšie príbehy o láske a priateľstve. No mnohokrát sú tieto lásky a priateľstva neaplikovateľné do reálneho života a tak jednoducho vznikajú klasické stereotypy neaplikovateľné do nášho bežného života.

No na druhej strane, životy hercov mimo kamier sú z časti podobné tým našim a určite si zažili podobné sklamania či šťastné momenty v láske či priateľstve. V tomto článku Vám predstavíme 8 celebritných dvojíc, ktoré sú aj mimo kamier nerozlučnými priateľmi!

# 1  Matthew McConaughey a Woody Harrelson

Matthew a Woody spolupracovali spoločne na rôznych projektoch a je dosť možné, že práve tam začalo ich priateľstvo. Keď v roku 2013 získal Matthew rolu v seriály True Detective (Temný prípad) požiadal režiséra aby druhú hlavnú rolu dal Woodymu. Počas natáčania sa tak každú nedeľu stretli u jedného z nich doma a spoločne si prechádzali scenár.

Navzájom si pomáhali aby svoje postavy zahrali čo najlepšie. Niekoľko rokov neskôr a táto dvojka sa môže stále pýšiť “titulom” najlepší priatelia. Každý rok dokonca cestujú spoločne po svete aj s inými svojimi priateľmi.

 

# 2  Ryan Reynolds a Hugh Jackman

Ryan a Hugh spolupracovali v roku 2009 vo filme X-Men Origins: Wolverine. Celé ich priateľstvo začala sarkastickými komentármi Ryana na Hughových sociálnych sieťach. Ich pre niekoho divné priateľstvo začalo práve týmto a nikdy neprestali jeden druhého nachytávať. Stalo sa to už súčasťou ich jedinečného priateľstva.

 

Raz Hugh napríklad pozval Ryana na párty škaredých Vianočných svetrov. No bol to iba žartík a Ryan bol jediný, ktorý prišiel oblečený v otrasnom svetry. Tieto žartíky ich nikdy neprestávajú baviť ani keď sa jedná o propagovanie práce svojho kamoša, ktoré sa ako inak nezaobíde bez sarkastických vtipov.

 

# 3  Matt Damon a Ben Affleck

Matt a Ben sa spriatelili ešte počas detstva, keď ich navzájom predstavili ich matky. Bývali blízko seba, chodili do rovnakej školy, vyrastali spolu a spoločne aj snívalo o tom, že sa raz stanú hercami. Na strednej škole mávali “biznis obedy”, kde sa spoločne rozprávali o ich stratégiách a plánoch.

 

Na vysokej škole začal Matt písať scenár filmu, z ktorého sa neskôr vykľul Good Will Hunting (Dobrý Will Hunting). Počas písania však dostal spisovateľský blok ale keď Ben uvidel scenár povedal mu, že ho musia spoločne dokončiť. A to aj spravili. Na začiatku si mysleli, že to bude iba nejaké nízkonákladové video no po tom čo svoj scenár ukázali správnym ľuďom sa začali o neho byť rôzny agenti. Scenár k filmu tak nakoniec predali za 4 dni a tak si spoločne splnili svoj sen.

 

# 4  John Krasinski a Chris Pratt

Chris a John sa stretli v roku 2011, keď si Chris spoločne s Emily Blunt (manželka Johna) zahrali vo filme The Five-Year Engagement (Zásnuby na dobu neurčitú). No verejnosť sa o ich priateľstve nedozvedela až kým Chris začal ospevovať film Quiet Place (Tiché miesto), kde si hlavnú úlohu zahral práve John. Chris dokonca moderoval aj špeciálne premietanie tohto filmu v Los Angeles.

 

# 5  Leonardo DiCaprio a Tobey Maguire

Leonardo a Tobey chodievali na rovnaké konkurzy a tam sa aj prvýkrát v 80. rokoch stretli. Leonardo prezradil, že keď Tobeyho prvýkrát videl chcel byť s ním hneď kamarát.

Neskôr, keď išiel Leonardo s mamou v aute a uvidel Tobeyho na ulici, vyskočil z auta a kričal na neho. Oboch vychovávali slobodné mamičky čo im možno pomohlo naviazať kamarátske puto. Od toho momentu z nich boli nerozlučný kamaráti, ktorých nič nerozdelí a to ani rivalita vo filmovom priemysle. Keďže sa väčšinou uchádzali o rovnaké roly, aj keď ju jeden z nich nedostal ten druhý mu bol vždy oporou.

 

# 6  Adam Levine a Jonah Hill

Frontman kapely Maroon 5, Adam Levine a herec Jonah Hill sú tiež kamarátmi od detstva. Obaja vyrastali v Los Angeles dlho predtým ako sa stali slávnymi. Ich otcovia sa stretli v riaditeľni. Bývali blízko seba a tak sa chlapci začali častejšie stýkať a v podstate boli neustále u niekoho z nich doma. Aj keď sa Adam stal slávnym, s Jonahom sa stále priatelil a ich priateľstvo sa nikdy nezmenilo. Stále sú veľmi blízkymi priateľmi a keď sa Adam v roku 2014 ženil, Jonah odslúžil obrad.

 

Adam promuje nový film od Jonaha Hilla:

# 7  Justin Timberlake a Jimmy Fallon

Fallon a Timberlake sa prvýkrát stretli v roku 2002 na udeľovaní hudobných cien MTV. Pre Fallona to bol prvá veľká šou, ktorú moderoval a Justin v ten večer prvýkrát vystupoval ako solo umelec. Obaja tak boli pochopiteľne nervózni a tým, že mali blízko seba šatne sa obaja povzbudzovali. 

 

Justin raz hovoril aj o ich výlete do Afriky. Jimmy mal tak celý čas nosiť oblečenie kaki farby a piť veľa proteínu. O 3 dní neskôr mu Justin musel vysvetliť, že ak necvičí tak je proteín iba jedlo navyše.

 

# 8  David Beckham a Snoop Dogg

David a Snoop Dogg sa stali priateľmi ešte v roku 2007 počas natáčania epizódy reality šou Snoop Dogg’s Father Hood. Jedno rýchle natáčanie tak nakoniec vyústilo do dlhoročného priateľstva. Snoop Dogg tak raz 10 dní pred vydaním albumu zavolal Beckhamovi a spýtal sa či by za ním prišiel štúdia a vypočul si ho. Snoop Dogg dokonca prezradil aj to, že David je pre neho ako jeho brat a hocikedy, keď niečo nové vydá tak to najprv dá vypočuť Davidovi.

https://www.facebook.com/HITRADIO.OFFICIEL/posts/10157085857514947

zdroj: brightside.me

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Aj celebrity majú svojich priateľov. Týchto 8 celebritných dvojíc spája nerozlučné priateľstvo!”