Matovič sa v relácii Na hrane vyhrážal Ficovi: Roztrhnem ho v zuboch!

Vo štvrtok večer sa v politickej diskusnej relácii Na hrane, stretli minister financií Igor Matovič a jeho predchodca Ladislav Kamenický.

Po prebratí najdôležitejších tém, ako sú štátny rozpočet, zdražovanie, či očkovacia lotéria, však padla ešte jedna šokujúca informácia.

Súčasný minister financií, sa nezdržal, a na záver relácie ešte stihol vyhlásiť, že by sa chcel osobne stretnúť s Ficom.

Matovič teda naznačil, že sa argumentov svojho protivníka nebojí, naopak, je presvedčený, že pravda je na jeho strane.

Fica mi dohodnite, roztrhám ho v zuboch,” vyhlásil  Matovič.

To, že lídri opozičných strán sú rivalmi v politickom aj v osobnom živote, vie snáď každý. Napätie vznikalo ešte v časoch bývalej vlády, kedy sa politici navzájom zvykli označovať za  „bláznov“ či „zločincov“.  Zdá sa, že takéto názory ich ešte neprešli, a napätie tak skoro nepominie.

Medzi ďalšími témami diskusie, bola aj spomínaná, očkovacia lotéria a jej opodstatnenie. Matovič však tvrdil, že by ju aj napriek kritike rád zopakoval, pretože očkované osoby štátu ušetrili až 7 miliárd eur.

Na otázku, či už vôbec  štátnemu rozpočtu rozumie, odpovedal:  „Dlhé roky som bol členom finančného výboru, ale tvorba rozpočtu je komplexná činnosť. Dnes som v téme na 100 percent,“ Kamenický na to súhlasne odpovedal, že ani on nešiel do čela financií  bezchybne pripravený.

zdroj: hitky.sk

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matovič sa v relácii Na hrane vyhrážal Ficovi: Roztrhnem ho v zuboch!”